Annullér opsigelse

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du annullerer din opsigelse, såfremt opsigelsesperioden ikke er udløbet.

Er opsigelsesperioden udløbet, skal du kontakte e-conomics support.

Sådan annullerer du din opsigelse

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. Vælg "Abonnementsstatus" under "Abonnement" i menuen til venstre.
  3. Tryk på "Håndter abonnement".
  4. Tryk på "Annullér opsigelse" nederst.
  5. Tryk på "OK" i pop op-beskeden for at bekræfte, at du ønsker at annullere opsigelsen.