Anonymisering af kunder (GDPR)

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du anonymiserer flere kunders data på samme tid, som er mere end fem år gammelt og ikke har åbne poster.

Du kan anonymisere op til 200 kunder af gangen, hvor deres informationer på dokumenter såsom faktura, tilbud, ordrer, mv. og poster i regnskabet bliver anonymiseret, så udelukkende økonomien vil stå tilbage.

• Denne funktion kræver, at du er superbruger på aftalen.

Sådan aktiveres funktionen

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. Tryk på "Rediger" til højre for "Virksomhed" i dine stamoplysninger.
  3. Sæt flueben i "Anonymisér kundedata (GDPR)".
  4. Tryk på knappen "OK".

Sådan bruges funktionen

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. Tryk på "Anonymisering af kunder" under "Virksomhed" i menuen til venstre.
  3. Evt. indskrænk søgningen med "Kundenummer" eller "Kundegruppe".
  4. Tryk på "OK".
  5. Sæt flueben i boksen til venstre ud for de kunder du ønsker at anonymisere, og tryk knappen "Anonymisér valgte kunder"
  6. Bekræft at du vil gennemføre anonymiseringen.
    • Jeg får ikke nogen kunder frem?
OBS:
Anonymisering af kundedata kan ikke fortrydes, så e-conomic kan ikke gendanne data, når det først er blevet anonymiseret.
Tip:
Vær opmærksom på at nyoprettede kunder, hvor der ikke har været nogen aktivitet endnu også kommer frem i søgningen.