Dan periodiseringsrapport

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du danner en periodiseringsrapport, så du kan få overblik samt afstemme dine periodiseringer.
  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Periodisering og anlæg.

Sådan danner du en periodiseringsrapport

1. Tryk på fanen "Rapporter".
  2. Vælg "Periodiseringer" under "Regnskab" i menuen til venstre.
  3. Udfyld de ønskede felter og tryk på "OK".
OBS:
Periodisering af alm. finansposteringer fremkommer KUN ved søgning på Købsperiodiseringer.
Tip:
Du kan bruge de forskellige felter til at begrænse søgningen.