e-copedia

Det gamle tillægsmodul "Lager" lukker.

Viden Om
e-conomics tillægsmodul Lager lukker d. 31/12 2023. Vores nye lagerløsning hedder Lager af Rackbeat.

Hvorfor sker denne ændring?

Vi ønsker at tilbyde dig en lagerløsning af høj kvalitet og med større fleksibilitet. I den forbindelse erkender vi, at vores tillægsmodul Lager ikke har fulgt med tiden. Derfor har vi tilføjet Rackbeat til Visma-familien for at kunne dække dine lagerbehov.  Med Rackbeat som søster-virksomhed og samarbejdspartner tilbyder vi nu en af de stærkeste og mest fleksible lagerløsninger på markedet.

Hvad betyder ændringen for dig som lagerkunde?

Lager af Rackbeat er e-conomics lagerløsning, som udbydes af Rackbeat. Det betyder, at vi har et tæt samarbejde med Rackbeat, som også afspejles af et flydende samarbejde mellem systemerne.

Helt konkret betyder det, at du får to systemer at arbejde i: Ét til regnskab og ét til lager. Begge med et brugervenligt interface, som sikrer dig et hurtigt overblik. Den naturlige integration mellem systemerne betyder, at systemerne taler sammen og at data flyttes automatisk i den frekvens, du ønsker.

Du får også to supportteams, der er specialiseret i henholdsvis regnskab og lager, og som sidder klar til at hjælpe, støtte og undervise dig.

Hvad skal du gøre?

Du skal først og fremmest tage stilling til, hvilken lagerløsning der passer bedst til din virksomheds behov og flytte dine lagerdata fra e-conomic. Hvis du vælger Lager af Rackbeat, kan vi gratis assistere dig med flytningen og opsætningen. 
Denne beslutning kan du træffe i samarbejde med din revisor/bogholder, eller gennem dialog med vores kollegaer og specialisterne i Rackbeats supportteam, som sidder klar til at rådgive dig i processen.

Vurder også, hvilket tidspunkt er det rette for en flytning. Tag gerne din bogholder eller revisor med på råd. Er du i tvivl, kan du få mere viden om hvornår du er klar til at flytte i denne artikel. Artiklen indeholder også info om hvordan flytningen foregår.

Vi anbefaler, at du flytter dine lagerdata fra e-conomic til din nye lagerløsning i god tid inden d. 31/12-2023. På den måde har du tid til at lave flytningen og lære dit nye system at kende.

Bruger du tillægsmodulet Lager pga. andre funktioner end lagerstyring?

Hvis du i dag bruger tillægsmodulet Lager pga. funktioner såsom samlefaktura, sproglag eller særpriser, men ikke gør brug af stykhåndtering og øvrig lagerstyring, så skal du ikke foretage dig noget lige nu.

Vi arbejder på at udvikle tilsvarende funktioner til vores salgsmodul. De behov vi har fokus på at finde en god løsning til er:

-  Sproglag
-  Særpriser
-  Følgesedler
-  Delfakturering
-  Samlefaktura (flere ordre til én faktura)
-  Overførsel af mange ordrer til fakturering på én gang.

Den nye løsning til disse funktioner vil være klar inden Lager lukker den 31/12-2023.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer