e-copedia

Klar til at flytte til Lager af Rackbeat?

Viden Om
Dette er en checkliste til dig, som skal i gang med at flytte fra det gamle Lagermodul til vores nye lagerløsning, Lager af Rackbeat.


e-conomics lagerløsning, Lager af Rackbeat, er en stærk løsning, der hænger sammen med dit regnskab og giver dig mulighed for at spare tid og ressourcer med automatisering og fuldt overblik over lagerbeholdning, varebevægelser, salgsordrer og indkøb.

Hvornår skal jeg flytte til Lager af Rackbeat?

Lager af Rackbeat kan meget af det samme som tillægsmodulet Lager - og mere til -  men der er nogle punkter, du skal være opmærksom på, inden du flytter fra Lager til vores nye løsning, Lager af Rackbeat.

1: Funktionalitet
Lige nu understøtter vores nye lagerløsning ikke følgende funktioner, som du kender fra det gamle Lager i e-conomic:
Flyt af lagervarer til Projekt (vareforbrug)
Anvender du denne funktion i dag, bør du ikke flytte endnu. 

2: Eventuele integrationer til Lager
Hvis du har en integration til lagermodulet i e-conomic, såsom overførsel af lagerbeholdninger fra e-conomic til webshop eller kassesystem, så skal denne integration “erstattes” med en af integrationerne udviklet til vores nye lagersystem. Ellers skal du være sikker på, at integrationen også er kompatibel med Lager af Rackbeat. Du kan se, en liste over kompatible integrationer her. Hvis ikke din integration fremgår af listen, skal du kontakte Lager af Rackbeat eller integrationspartneren for at høre, om det er muligt at integrere. 

3: Historik
Når du er flyttet til vores løsning, Lager af Rackbeat, vil din historik stadig være at finde i e-conomic. Under fanen "Rapporter" > "Lager", vil du stadig have adgang til "Varekontokort", så du kan finde historiske kostpriser og leverandørfakturaer.

4: Arbejdsgange
Med vores nye løsning, Lager af Rackbeat vil du få nye arbejdsgange, hvor både indkøb og salg skal håndteres i Lager af Rackbeat. Transaktionerne synkroniseres automatisk mellem Lager af Rackbeat og e-conomic i det interval, du vælger - enten dagligt, ugentligt eller månedligt. På den måde vil du fortsat have det samlede overblik over dit regnskab i e-conomic.

5: Lageroptælling
Det er ikke obligatorisk, men det er et godt tidspunkt at foretage en lageroptælling, når du flytter til et nyt system, så du er sikker på, at al data er korrekt. Er dit lager allerede 100% afstemt, så kan du i opsætningen med e-conomic vælge, at alle nuværende lagerbeholdninger og værdier automatisk skal føres videre til det nye system.

6: Klargør afmelding af Lager
For at kunne afmelde tillægsmodulet Lager efter flytningen til vores nye lagerløsning, skal du have afsluttet igangværende tilbud, ordre og fakturaer, bestillinger, modtagelser og leverandørfakturaer. Læs mere i guiden her. Du skal dog vente med at fjerne Lager fra Market til flytningen er fuldført.

7: Flytning
Når du har styr på punkterne ovenfor, så er du klar til flytte. Du kan følge vores step-for-step guide til at få overført data fra Lager til Lager af Rackbeat. Se guiden her

8: Fjern Lager
Nu er dit lager flyttet til vores løsning, Lager af Rackbeat og du skal fjerne dit gamle Lager via Market. Følg sidste trin i guiden her.

Hvordan foregår en flytning til Lager af Rackbeat?

Du har flere muligheder, når du skal flytte fra Lager til vores nye lagerløsning. Her er et overblik, så du kan vælge den løsning, der passer til dig:

Gør-det-selv:
Du synkroniserer selv via vores trin-for-trin-guide. Det tager ca. 30 min. 
Denne løsning er optimal for dig, der gerne vil i gang med det samme og selv har mod på at gennemføre flytningen.
Du finder guiden her

Gør-det-selv med assistance fra Rackbeat support:
Du kan bede om at blive ringet op af Rackbeats support. Så hjælper de dig med at få afdækket dine arbejdsgange, behov og ønsker for flytningen. Herefter hjælper de med selve flytningen og giver dig oplæring i dit nye lagersystem. 
Book din samtale her 

 

Tillægsmoduler Lager lukker og erstattes af vores nye lagerløsning, Lager af Rackbeat

Vær opmærksom på, at tillægsmoduler Lager lukker d. 31/ 2023. Fremover vil Lager af Rackbeat være vores nye lagerløsning.
Denne artikel henvender sig til brugere af det gamle Lager, som skal flytte til Lager af Rakbeat eller en anden lagerløsning i god tid inden d. 31/12/23. Du kan læse mere om lukningen af Lager og hvad det betyder for dig i artiklen Tillægsmodulet Lager lukker.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer