e-copedia

Vi har fjernet Lager-fanen fra din aftale

Viden Om
Den 31/12-2023 markerede vi et skift ved at lukke vores gamle Lager-modul for at introducere en ny og forbedret lagerløsning, Lager af Rackbeat. Dette er en del af vores indsats for at optimere din lagerstyring.

Lager-fanen fjernet i e-conomic

Som et næste skridt i denne overgang har vi nu også fjernet Lager-fanen fra din e-conomic aftale. Fremover vil du altså ikke støde på Lager-fanen, når du navigerer i e-conomic. 
For dem, der vælger vores nye lagerløsning, Lager af Rackbeat, vil lagerstyringen fremover blive håndteret her for at sikre mere effektivt og brugervenligt lagerarbejde.

    • Kan jeg tilgå mit lagersystem fra e-conomic hvis jeg benytter Lager af Rackbeat?

Dine lagerdata er sikret

Selvom lager-fanen er fjernet, er sikkerheden og tilgængeligheden af jeres lagerdata vores topprioritet. Alle lagerdata er sikkert bevaret, og vores support står til rådighed for at hjælpe dig med at få dem igen. Du skal blot bestille et opkald for personlig hjælp, og vi guider igennem de nødvendige trin. 

Få hjælp og vejledning

Vi forstår, at denne ændring kan medføre spørgsmål eller behov for yderligere vejledning. Derfor står vores support klar til at hjælpe dig – både på chatten og telefonen. 
Du er også velkommen til at besøge vores hjælpecenter, hvor du, uden for supportens åbningstid, kan finde hjælp og vejledning.

    • Har du stadig brug for et lagerstyringssystem?
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer