e-copedia

Om Visma Connect

Viden Om
Visma Connect er vores nye login løsning, som gør din adgang til e-conomic både lettere og mere sikker.

Du skal nemlig kun bruge din e-mailadresse og dit personlige password til at logge ind i e-conomic. Har du flere aftaler, kan du samle dem under et login, uanset hvor mange aftaler, du har adgang til. Ønsker du at øge sikkerheden omkring dit regnskab, kan du aktivere totrinsbekræftelse.

 

Har du tilmeldt dig Visma Connect?

Så er du klar til at benytte login via Visma Connect.

Hvorfor ny login-metode?

Vi forsøger hele tiden at gøre din oplevelse med e-conomic endnu bedre og mere sikker. Med Visma Connect er sikkerheden blevet øget, og benytter du flere af Vismas produkter til små og store virksomheder, kan du samle dem alle under ét og samme login.

På den måde kan du føle dig sikker på, at ingen andre end dig har adgang til din aftale. Samtidigt slipper du for besværet med at huske forskellige adgangsoplysninger til dine aftaler. Hvis du benytter samme e-mail til flere aftaler, har du dem alle samlet på samme login.

Sidder du inde med en god idé til vores login-formular, som du gerne vil give videre til os?
Så del det med os og andre kunder på vores Forum.

Hvorfor er Visma Connect mere sikkert?

Visma Connect tilbyder stærkere adgangskodepolitik. Det betyder, at den adgangskode, du skal bruge til at logge på e-conomic med, nu opfylder tidens krav til, hvordan en sikker adgangskode skal dannes.

Hvis der bliver logget ind på din Visma Connect bruger fra anden lokation end din vanlige - fx fra Spanien, hvor der normalt logges ind fra Danmark - aktiveres det, vi kalder reCAPTCHA, som er en måde at sikre, at det er et menneske og ikke en robot, der beder om at få en ny adgangskode. I forlængelse af det, bruger vi også reCAPTCHA som øget sikkerhed, ved brug af "Glemt brugeroplysninger", hvor du kan anmode om en ny adgangskode.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer