Find en bogført kassekladde

Vejledning
Når du har bogført din kassekladde, kan du ikke længere se den i oversigten under dine kassekladder. Den kan søges frem via din log og arkivet.

Sådan genfinder du en bogført kassekladde

1. Tryk på "Indstillinger" og vælg så "Alle indstillinger".
  2. Her skal du vælge Log.
  3. Vælg handlingen "Kladde bogført", dette kan begrænses til bestemte brugere og et tidsinterval for at få et bedre overblik.
  4. Tryk på "OK".
  5. Her vises en liste over bogførte kassekladder. Noter kassekladdenummeret på den kassekladde du vil se igen.

Find kladden i arkivet

1. Tryk på "Regnskab"
  2. Vælg her "Søgning og lister" og "Posteringer (find bilag)
  3. Her indtastet kassekladdenummer i feltet "Fra kladdent." og "Til kladdenr."
  4. Tryk "Ok"
  5. Nu vises indholdet af den bogførte kassekladde