Find grundlaget for din faktura

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du kan se og finde grundlaget for din faktura, når du benytter “Projektstyring”. Grundlaget er baseret på de omkostninger og/eller tid som er registreret på projektet.
  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Projektstyring.

Sådan finder du grundlaget for din faktura

1. Tryk på "Salg" og vælg "Kunder" i menuen til venstre og tryk på "Kunder".
  2. Tryk på "Projektoversigt" og tryk på "Ny(t) tilbud/ordre/faktura" ud for projektet du vil fakturere.
  3. Tryk på "OK", når du har valgt, hvilken type du vil oprette.
  4. Tryk på "Overfør tid" og/eller "Overfør omk./km" og overfør dem til fakturaen.
  5. Tryk på "Andre muligheder" og vælg "Grundlag" på linjen i oversigtsbilledet.

Du kan nu ved at klikke på de forskellige ikoner i pop op-vinduet få vist og udskrevet grundlaget for din faktura, så timerne og/eller omkostningerne står organiseret efter dine behov.