Importér budget/budgettal

Vejledning
Hvis du bruger funktionen Budget, kan du nemt og hurtigt importere dine budgettal, så du er fri for at indtaste dem manuelt.
  • Funktionen Budget er inkluderet i pakkerne Plus, Smart og Avanceret.

Sådan importerer du budgettal

1. Tryk på fanen "Regnskab".
  2. Tryk på "Søgning og lister" i menuen til venstre og vælg "Kontoplan".
  3. Tryk på "Mere" og "Importer budgettal".
OBS:
For at du kan importere dit budget, skal din fil være en CSV-fil (Kommasepareret fil). Din fil skal som minimum indholde følgende kolonner: Kontonummer på konti, der allerede skal være oprette i e-conomic. Den skal indeholde en budgetperiode, dvs. "Fra dato" og "Til dato". Datoformatet skal være med bindetegn svarende til f.eks: 01-07-2019. Og så skal den indeholde et beløb med højest to decimaler.
Tip:
Husk at have korrekt fortegn på dine budgettal i forhold til den konto der skal indsætte budget for. Indtægter skal importeres som kreditbeløb (negative beløb). Udgifter skal importere som debetbeløb (positive beløb). Hvis indtægten i kildefilen er positive beløb, og udgifterne er negative beløb, skal du omregne ved at markere ‘Vend fortegn’.

Sådan opdaterer du budgettal via import-fil

1. Tryk på fanen "Regnskab".
  2. Tryk på "Søgning og lister" i venstre menu og vælg "Kontoplan".
  3. Tryk på "Mere" og Vælg "Slet budgetter".
  4. Udfyld perioden og tryk "OK".
  5. Nu er de gamle budgetposter slettet og du kan importere opdaterede tal som vist ovenfor.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Budget