Importér budget/budgettal

Vejledning
Hvis du bruger tillægsmodulet Budget, kan du nemt og hurtigt importere dine budgettal, så du er fri for at indtaste dem manuelt.
  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Budget

Sådan importerer du budgettal

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. Tryk på "Regnskab" i menuen til venstre og vælg "Kontoplan".
  3. Tryk på "Andre muligheder" og "Importer budgettal".
OBS:
For at du kan importere dit budget, skal din fil være en CSV-fil (Kommasepareret fil). Din fil skal som minimum indholde følgende kolonner: Kontonummer på konti, der allerede skal være oprette i e-conomic. Den skal indeholde en budgetperiode, dvs. "Fra dato" og "Til dato". Datoformatet skal være med bindetegn svarende til f.eks: 01-07-2019. Og så skal den indeholde et beløb med højest to decimaler.
Tip:
Husk at have korrekt fortegn på dine budgettal i forhold til den konto der skal indsætte budget for. Indtægter skal importeres som kreditbeløb (negative beløb). Udgifter skal importere som debetbeløb (positive beløb). Hvis indtægten i kildefilen er positive beløb, og udgifterne er negative beløb, skal du omregne ved at markere ‘Vend fortegn’.

Sådan opdaterer du budgettal via import-fil

1. Enten skal du først indlæse tallene svarende til de tidligere indlæste budgettal, men med omvendt fortegn. Gøres dette vil dit budgettet gå i 0. Herefter kan du indlæse en ny fil med de nye budgettal.
  2. Alternativt kan du forinden tilrette din fil med differencen mellem de nuværende budgettal og de nye budgettal. Denne fil kan du indlæse og på den måde redigere (opjustere/nedjustere) budgettallene.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Budget