Indtast budgettal manuelt

Vejledning
Denne guide vejleder dig til, hvordan du indtaster dine budgettal manuelt.
  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Budget.

Sådan indtaster du dine budgettal

1. Tryk på fanen "Regnskab".
  2. Vælg "Kontoplan" under "Søgning og lister" i menuen til venstre.
  3. Find kontoen, du vil indtaste budget for, og tryk på symbolet "Budget".
  4. Tryk på den blå knap "Ny budgetperiode" og indtast her perioden, budgettet løber i, samt beløbet.
  5. Skal dit budget fordeles over flere måneder, kan du sætte flueben i boksen "Fordel ligeligt ift. måneder" og indsætte det samlede beløb. Så slipper du for at lave hver måned manuelt.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Budget