e-copedia

Knapper og felter i Budget

Vælg det tag som du ønsker at se knap- og feltbeskrivelser for

Knapper og felter i Budget

Gå til artikler med tagget budget
På knappen "Budget" kan du manuelt indtaste dit budgettal ud for den pågældende konto i kontoplanen.
I feltet "Beløb" skal du indtaste budgettallet for hele perioden. Beløbet er eksklusiv moms. For konti under overskriften "Omsætning" i kontoplanen skal du huske at indtaste et negativt beløb for budgettet, da det er en kreditkonto.
I feltet "Fordel ligeligt ift. måneder" kan du vælge at fordele budgetbeløbet over antallet af kalendermåneder i perioden. På den måde slipper du for at oprette alle månederne enkeltvis. Hvis feltet ikke markeres, oprettes der kun én periode.
På knappen "Importér budgettal" kan du vælge at importere en csv fil med dine budgettal. Det er vigtigt, at din fil indeholder følgende kolonner: kontonummer, budgetperiode - én for "Fra dato" og én for "Til dato" samt beløb. Kontiene skal være oprettet i e-conomic på forhånd. Datoformatet skal være med bindetegn svarende til f.eks.: 01-07-2019. Beløb må højest indeholde to decimaler. Husk at importere dine budgettal med korrekt fortegn: indtægter skal importeres som kreditbeløb (negative beløb), og udgifter skal importeres som debetbeløb(positive beløb).
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer