e-copedia

Knapper og felter i Dimension

Vælg det tag som du ønsker at se knap- og feltbeskrivelser for

Knapper og felter i Afdelinger

Gå til artikler med tagget dimension (afdelinger)
Knappen "Andre muligheder" bruges til at oprette fordelingsnøgler og aktivere afdelinger i opsætning. Fordelingsnøgler giver muligheden for at fordele ud på flere afdelinger ved at vælge fordelingsnøglen i kassekladden i stedet for kun én afdeling.
I feltet "Vis afdeling" kan du aktivere feltet "Afdeling",når du opretter nye posteringer i kassekladden. Det er kun, hvis du har sat flueben her, at du har mulighed for at vælge afdeling i kassekladden.

Knapper og felter i Enheder

Gå til artikler med tagget dimension (afdelinger)
I feltet "Vis enhed 1" kan du give mulighed for at vælge en enhed, når du opretter nye posteringer i kassekladden.
I feltet "Vis enhed 2" kan du give mulighed for at vælge endnu en enhed på dine varer, og når du opretter nye posteringer i kassekladden. Du kan dermed vælge flere enheder på dine varer og på dine posteringer.
I feltet "Vis miljø/emballageafgift" kan du ved flueben give muligheden for at angive en emballagesats og en miljøafgift på din vare. På omsætningsstatistikken vil du så kunne følge med i, hvor meget afgift du har omsat for, af den pågældende afgift.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer