e-copedia

Knapper og felter i Inbox

Vælg det tag som du ønsker at se knap- og feltbeskrivelser for

Knapper og felter i Inbox

Gå til artikler med tagget inbox
I menupunktet "Klar til udførelse" vil du kunne se alle de bilag, der er udfyldt og klar til at blive oprettet som en postering i din kassekladde.
I menupunktet "Papirkurv" vil du kunne se alle de bilag, der er lagt i papirkurven. Bilag, der har været i papirkurven i mere end 30 dage, slettes automatisk.
På knappen "Aktiver dit EAN-nr. her" kan du aktivere dit EAN nummer. Når du trykker på denne knap, vil du blive først videre til menupunktet "Modtagelse af e-faktura" under "Alle indstillinger".
På knappen "Opdater bilag" kan du få opdateret bilagene i din indbakke, hvis du ønsker at få genindlæst bilagene i din indbakke, såfremt flere er blevet indsendt, mens du har arbejdet i inboxen.
På knappen "Kopier bilag" kan du kopiere bilaget, så du får et bilag magen til det, du kopierer.
På knappen "Opdel bilag i x nye bilag" kan du adskille bilaget i flere forskellige bilag, hvis bilaget består af flere sider.
På knappen "Kombiner bilag" kan du kombinere de valgte bilag til et fælles bilag.
På knappen "Flyt bilag til papirskurven" kan du slette bilaget. Bilaget vil ligge i papirskurven i 30 dage, før det bliver slettet helt.
På knappen "Skift til bilagsvisning" kan du ændre visningen for bilagslinjerne, så du kan se alle bilag samtidig.
På knappen "Åbn i nyt vindue" kan du åbne bilaget op i et nyt bilag, hvis du ønsker at arbejde med det i et særskilt vindue.
På knappen "Udskriv bilag" kan du printe bilaget. Når du trykker på ikonet vil bilaget åbne op i en ny fane, hvorfra du kan printe det, eller gemme det som en PDF på din computer.
I feltet "Note" kan du angive en note på dit bilag. Dette er også det, der vil fremgå som overskriften på bilaget, så længe det ligger i Inboxen
På knappen "Vedhæft til postering" kan du vedhæfte bilaget til en postering. Dette gælder både bogførte posteringer, men også posteringerne der endnu ligger i kassekladden. Du skal udfylde beløb og bilagsnummer.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer