e-copedia

Konvertér et tilbud til en ordre

Vejledning
Når din kunde har accepteret det tilbud, du har sendt, behøver du ikke at starte fra bunden af når du skal lave deres ordrebekræftelse. Denne guide vejleder dig i, hvordan du nemt konverterer et tilbud til en ordre og få den sendt afsted til din kunde.

Det kan være en god idé at konvertere et tilbud til en ordre, så du kan sende en ordrebekræftelse til din kunde, før de modtager fakturaen. På den måde kan kunden godkende ordren og være klar over, hvad de kan forvente på fakturaen.

Når du har konverteret tilbuddet til en ordre, kan du også nemt tilføje eller fjerne produkter eller tjenester, hvis kunden ønsker ændringer eller justeringer i deres ordre. Det betyder, at du ikke behøver at starte forfra, og at du kan fortsætte med at arbejde i den samme ordre, indtil den er færdig.

  • Funktionerne "Tilbud" og "Ordre" er inkluderet i pakkerne Plus, Smart og Avanceret.

Sådan konverterer du et tilbud til en ordre

  1. Tryk på fanen "Salg".
  2. Vælg "Tilbud" under menupunktet "Fakturering" til venstre.
  3. Find tilbuddet, der skal konverteres til en ordre, og tryk på blyantikonet "Redigér".
  4. Tryk på "Konvertér til ordre".
  5. Nu er dit tilbud lavet om til en ordre, og du kan lave rettelser i ordren, inden du sender den til kunden.
  6. Tryk på "Send ordre" når du er klar til at sende ordren afsted til din kunde.
    • Hvordan fortryder jeg konverteringen af et tilbud?
OBS:
Overvej om du er klar til at konvertere tilbuddet inden du trykker på "Konvertér til ordre", da det ikke er muligt at fortryde og gendanne et tilbud efter det er blevet konverteret. Du kan altid tage en kopi af det sendte tilbud fra arkivet og oprette et nyt tilbud.
Tip:
Har du oprettet tilbuddet på en tidligere dato, vil datoen automatisk blive ændret til dags dato, når tilbuddet konverteres til en ordre. Denne dato kan du naturligvis ændre.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Salg
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer