Konvertér et tilbud til en ordre

Vejledning
Denne guide vejleder dig i, hvordan du konverterer et tilbud til en ordre, når kunden har accepteret det tilbud, du har sendt.
  • Denne funktion kræver, at du har Small Business eller Professional abonnement.

Sådan konverterer du et tilbud til en ordre

1. Tryk på fanen "Salg".
  2. Vælg "Tilbud" under menupunktet "Fakturering" til venstre.
  3. Find tilbuddet, der skal konverteres til en ordre, og tryk på blyantikonet "Redigér".
  4. Tryk på "Konverter til ordre".
  5. Nu er dit tilbud lavet om til en ordre, der er klar til at blive sendt afsted. Du kan lave rettelser i ordren, inden du sender den til kunden.
OBS:
Har du oprettet tilbuddet på en tidligere dato, vil datoen automatisk blive ændret til d.d., når tilbuddet konverteres til en ordre. Denne dato kan du naturligvis ændre.