e-copedia hjælpecenter

Nulstil standardopsætningen

Lær hvordan du nulstiller standardopsætningen i dit regnskab trin for trin, hvis du har valgt en forkert opsætning og endnu ikke har bogført.

Sidst opdateret:
Skrevet af Anton E

Formål med nulstilling af standardopsætning

Denne vejledning viser, hvordan du nulstiller hele regnskabets opsætning. Nulstilling af standardopsætningen er relevant, hvis du valgte en forkert opsætning ved oprettelsen af regnskabet, for eksempel hvis du skal indlæse en ny kontoplan.

Forudsætninger for nulstilling

Du kan kun nulstille standardopsætningen for din aftale, hvis der endnu ikke er bogført noget i den. Hvis du allerede har bogført i aftalen, anbefales det i stedet at oprette en ny aftale.

Trinvis vejledning til nulstilling af standardopsætning

Følg disse trin for at nulstille din standardopsætning:

  1. Tryk på det orange tandhjul, og vælg derefter "Alle indstillinger".

  2. I menuen til venstre, tryk på "Regnskab", og vælg så "Standardopsætning".

  3. Tryk på ikonet "Anvend" til højre for linjen "Nulstil standardopsætning".

    Viser "Anvend"-ikonet for 'Nulstil standardopsætning' i Standardopsætninger – bruges til at nulstille regnskabets opsætning.
    Viser "Anvend"-ikonet for 'Nulstil standardopsætning' i Standardopsætninger – bruges til at nulstille regnskabets opsætning.
  4. Tryk på "OK" for at bekræfte nulstillingen.

    Viser bekræftelsesvinduet for nulstilling i Standardopsætning – bruges til at bekræfte og afslutte nulstillingen af aftalens standardopsætning.
    Viser bekræftelsesvinduet for nulstilling i Standardopsætning – bruges til at bekræfte og afslutte nulstillingen af aftalens standardopsætning.

Var denne artikel nyttig?