e-copedia

Om sortering og visning af bilag i Inbox

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du kan styre sorteringen og vælge din visning af dine bilag i Inboxen.

Når du har overført bilag til din Inbox, kan du styre sorteringen og  visningen af dine bilag. Vi giver muligheden for kolonnesortering og derudover at vælge mellem listevisning og bilagsvisning - så Inboxen passer til din foretrukne arbejdsgang.

Sortér efter kolonneoverskrift

Når du åbner din Inbox kan du nemt vælge den kolonneoverskrift du ønsker at få sorteret dine bilag efter. Vælg mellem Dato, Navn, Afsender og Note, Beløb og Godkendelse. Det gøres nemt ved at trykke på kolonneoverskriften du foretrækker - et enkelt tryk for stigende, et mere for faldende og tredje tryk nulstiller sorteringen. Du kan nemt se den aktive kolonnesortering anvist med den lille pil.

Vælg listevisning eller bilagsvisning

Når du åbner din Inbox første gang - vil du dine bilag blive vist i listevisning. Det giver mulighed for at have overblik over så mange bilag og bilagsinformationer, som muligt, på én gang.

Du kan skifte visningen til bilagsvisning på ikonet med tre streger til venstre for søgefeltet i Inbox. Bilagsvisningen giver dig større fokus på det enkelte dokument - så du hurtigt kan skimte din liste af dokumenter - og finde den kvittering eller faktura du skal arbejde videre med.

Har du ved en fejl fået skiftet til bilagsvisningen, kan du naturligvis blot skifte tilbage til listevisningen - nu på ikonet med de 4 streger.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer