e-copedia

Om tillægsmodulet Indscanning

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om tillægsmodulet Indscanning som gør, at du kan vedhæfte købsfakturaer og udgiftsbilag til din bogføring. Det sikrer, at dine bilag ikke går tabt eller bliver ødelagte.

Indscanning er for alle der ønsker at digitalisere deres bilagshåndtering. Med Indscanning får du mulighed for at indsende dine bilag på farten, fra din mail eller hive dem ind fra computeren. Det er helt op til dig. Når først dine bilag er bogførte på posteringer i e-conomic, så er de sikret for altid.  Ønsker du automatisk aflæsning af bilag, så anbefaler vi at du tager et kig på tillægsmodulet Smart Inbox.

Med digitale bilag slipper du for løse papirer, kvitteringer og mapper der fylder på kontoret. På den måde har du nemt din dokumentation til SKAT på plads, og din revisor og bogholder har direkte adgang til det hele, uanset hvor de befinder sig - det styrker samarbejdet.  

  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Indscanning.

Kom godt i gang med Indscanning

Du kan tilføje Indscanning til din aftale via market, som du finder i højre hjørne af din aftale. 

Herefter kan du nemt uploade dine bilag til inboxen. Herefter kan du kategorisere bilagene eller vedhæfte dem til dine posteringer. På den måde får du overblik over din dokumentation.

Vil du lære mere om Indscanning? Så kan du tilmelde dig vores gratis online kursus i Indscanning & Smart Inbox

OBS:
Ved opsigelse af Indscanningsmodulet skal du være opmærksom på, at alle de indscannede bilag ikke længere kan ses i aftalen. Derfor skal du inden opsigelsen eksportere dine bilag.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer