Opret afdelingsbudgetter

Vejledning
Afdelingsbudgetter opretter du i kontoplanen ved at indtaste budgettallene for individuelle driftskonti og balanceposter.
  • Denne funktion kræver, at du har tillægsmodulerne Dimension og Budget.

Sådan opretter du afdelingsbudgetter

1. Tryk på fanen "Regnskab".
  2. Tryk på "Søgning og lister" i menuen i venstre side og vælg "Kontoplan".
  3. Tryk på ikonet "Budget" til højre for den konto, du ønsker at oprette et budget på.
  4. Tryk på knappen "Ny budgetperiode".
  5. Udfyld felterne og tryk på "Ok" for at gemme.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Budget