Opret ekstra tekst på ordrer/fakturaer i Abonnement

Vejledning
Denne guide viser hvordan det er muligt at få sat ekstra tekst på din ordre eller faktura i Abonnement.

Du kan give dine ordrer og fakturaer en ekstra tekstlinje. Denne ekstra funktion kan bruges til forskellige ting såsom at anføre domænenavnet på fakturaen. Det kan benyttes af  virksomheder som eksempelvis webhoteller, udlejere eller medlemskaber af foreninger til at angive en ekstra tekst på den enkelte abonnent.

• Funktionen Abonnement er inkluderet i pakkerne Plus, Smart og Avanceret.
  • Det kan aktiveres i Market, ved at trykke på "Tillægsmoduler" under "e-conomic" i menuen til venstre.

Sådan sætter du en ekstra tekstlinje på ordre/faktura

1. Klik på fanen "Salg" øverst og "Abonnement" i venstre side.
  2. Klik på "Vis abonnenter" i højre side på det pågældende abonnement, og klik redigér på abonnenten.
  3. Indtast det ekstra tekst til ordre/faktura i feltet "Ekstra tekst til ordre/faktura" og klik "Gem".
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Abonnement