e-copedia

Vi har bygget et nyt og forbedret e-copedia til dig. Vi håber du vil nyde din support rejse.
Du er altid velkommen til at sende os feedback via “Feedback” knappen i højre side.
Læs mere om det nye e-copedia

Opret enhed

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du opretter en enhed, du kan bruge til opsætning af dine varer.

Sådan opretter du en enhed

  1. Tryk på fanen "Salg".
  2. Vælg "Enheder" under "Opsætning" i menuen til venstre.
  3. Tryk på "Ny enhed".
  4. Udfyld felterne med et navn og nr.
  5. Tryk på "Gem" for at oprette enheden, som du nu kan tilvælge på varen.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Salg

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.