Opret hurtige links

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du kan oprette hurtige links og dermed hurtigere få adgang til de menupunkter, du benytter mest i din aftale, ligegyldigt hvilket faneblad du arbejder i.

Hvis du eksempelvis ofte bruger menupunktet "kontoplan", kan du oprette "kontoplan" som et hurtigt link, og du vil så kunne se linket på alle fanebladene.

• Denne funktion kræver, at du er logget ind som superbruger.

Sådan opretter du hurtige links

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. Vælg "Abonnement" i menuen til venstre og tryk på "Abonnementsstatus".
  3. Find "Brugere" i bunden og tryk på "Hurtige links" ikonet ud for den bruger, der skal oprettes hurtige links til.
  4. Vælg den/de menu(er), du ønsker som hurtige links.
  5. Tryk på knappen "Tilbage til brugere" for at komme retur.
OBS:
Hvis du opretter hurtige links til en bruger, som i forvejen har begrænset adgang, kan du kun oprette links til menupunkter, som ligger under den bestemte hovedmenu, som brugeren har adgang til. Har brugeren eksempelvis kun adgang til "Salg", er det altså kun menupunkter under Salg, der kan oprettes hurtige links til.