Opsæt din aftale til fakturering via Betalingsservice

Vejledning
For at fakturere dine kunder gennem Betalingsservice, er der nogle indstillinger du skal have foretaget dig inden. Læs her, hvad du skal have opsæt før du starter med at fakturere og opkræve via Betalingsservice.
  • Funktionen Abonnement er inkluderet i pakkerne Plus, Smart og Avanceret.
  • Det kan aktiveres i Market, ved at trykke på "Tillægsmoduler" under "e-conomic" i menuen til venstre.

Sådan sætter du bankoplysninger op i e-conomic

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. Tryk på "Stamoplysninger" i menuen til venstre, under hovedmenuen "Virksomhed".
  3. Tryk på den blå tekst "Redigér" til højre for "Øvrige oplysninger".
  4. Udfyld felterne "PBS-nr.", "PBS-deb.gr.nr" og "FI-kreditornr." med de informationer du har modtaget fra din bank og Betalingsservice.
Tip:
Kontrollér gerne at dine bankoplysninger i øvrigt er korrekte.

Sådan vælger du en kassekladde til dine indbetalinger fra PBS/Nets

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. Tryk på "Regnskab" i menuen til venstre og vælg "Kassekladder".
  3. Tryk på "Integration - opsætning".
  4. Vælg den kassekladde, hvor indbetalingerne fra Nets skal læses ind, i rullemenuen.
  5. Afslut ved at trykke "Gem".

Nu er du klar til at tilmelde din virksomhed hos Nets.
Sådan tilmelder du din virksomhed/forening til Nets.

Når du er tilmeldt, kan du begynde at bogføre fakturaer og eksportere filerne.
Eksportér en PBS-fil.
Eksportér en PBS-fil med ekstra linjer.

Efterhånden som Nets/Betalingsservice modtager penge fra dine kunder/medlemmer, får du adgang til filerne, så du kan importere dem i e-conomic.
Sådan importerer du indbetalinger fra PBS/Nets.

Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Abonnement