Posteringer (find bilag)

Viden Om
I denne artikel vil du lære mere om, hvordan du finder dine bogførte posteringer.

Under "Posteringer (find bilag)" har du mulighed for at søge alle bogførte posteringer frem, som f.eks. tilbud, ordrer, fakturaer, kreditnotaer, kontoudtog, rykkere, lagerreguleringer og posteringer lavet i kassekladden.

Der kan anvendes mange forskellige parametre i søgefunktionen. Generelt fungerer søgninger bedst, hvis der indtastes så få parametre, som muligt.

Find en postering

For at søge en postering frem fra dit system skal du gøre følgende:

1. Tryk på "Regnskab".

2. Tryk på "Posteringer (find bilag) under "Søgning og lister".

3. Udfyld felterne så de passer til det du søger efter.

4. Tryk på "OK".
    • Gennemgang af felterne
    • Hvordan ser jeg bilaget på en bogført postering?
    • Hvorfor kan jeg ikke finde det, jeg leder efter?

Find ud af hvem der har bogført

For at finde frem til, hvilken bruger, der har bogført en bestemt samling kladde - kan du med fordel få hjælp via loggen. Når du bogfører en eller flere kladder i din kassekladde, vil den bogføring få et nummer, kassekladdenummeret. Ud fra det nummer, kan du i loggen finde brugeren, der har bogført.

1. Tryk på "Regnskab".

2. Tryk på "Posteringer (find bilag) under "Søgning og lister".

3. Udfyld felterne så de passer til det du søger efter.

4. Sæt flueben i feltet "Vis kassekladdenr.".

5. Tryk på "OK".

I listen af posteringer kan du i kolonnen "Kassekladdenr." finde
reference nummeret du skal bruge. Notér dig, hvilket
kassekladdenummer posteringen viser.

Søg nu efter nummeret i loggen:

1. Tryk på det orange tandhjul og derefter "Alle indstillinger".

2. Tryk på "Log" i menuen til venstre under "Virksomhed".

3. Udfyld evt. dato for at indsnævre søgningen.

4. Tryk inde i feltet under "Handling" og vælg "Kladde bogført".

5. Tryk på "OK"

Her kan du se hvornår kassekladdenummeret blev bogført og af hvilken bruger.

Er du i tvivl om, hvilken bruger der har det pågældende bruger-id? Tryk ind på "Abonnement" i menuen til venstre og aflæs det i oversigten over brugere.

OBS:
Når du søger i loggen, finder den både handlinger af dine egne brugere samt administratorer der har eller har haft adgang. Kender du ikke brugeren? Det være fordi det er en bruger hos din revisor/bogholder eller anden administrator.
Tip:
Hvis du trykker på overskriften ”Kassekladdenr.” i listen, vil listen blive sorteret efter kassekladdenumrene, i enten stigende eller faldende orden, afhængigt af hvor mange gange du trykker på teksten.