Regnskab Basis rapport i e-conomic

Vejledning
Virksomheder i regnskabsklassen B kan bruge Regnskab Basis og sikre, at regnskabet er i overensstemmelse med Erhvervsstyrelsens offentlige standardkontoplan.

Hvad er Regnskab Basis?

Regnskab Basis er Erhvervsstyrelsens indberetningsløsning, som gør det muligt at danne og indberette en CSV-fil af regnskabet i forbindelse med årsafslutningen baseret på virksomhedens data. På baggrund af CSV.filen får du via Regnskab Basis opstillet et udkast til resultatopgørelse og balance automatisk, så du undgår manuel indtastning.

I e-conomic kan du nemt downloade regnskabet som en CSV.fil i den rigtige opstilling, så du herefter kan uploade det til Regnskab Basis.

Download Regnskab Basis CSV-fil

1. Tryk på fanen "Rapporter".
  2. Tryk på "Standardkontoplan" i venstre menu.
  3. Udfyld felterne du vil afgrænse din søgning efter og tryk "OK".
  4. Tryk på ikonet "Eksportér" oppe til højre og vælg her "Eksportér til Regnskab Basis".