e-copedia

Ret/rediger et tilbud

Vejledning
Når du har oprettet et tilbud kan du lave ændringer og gemme det indtil du er klar til at sende dit tilbud. Denne guide vejleder i hvordan du redigerer et tilbud du har oprettet og eventuelt sendt til din kunde.

Når du har sendt dit tilbud, har du ikke længere mulighed for at redigere tilbuddet. Derfor skal du åbne op for redigering igen så du kan laver rettelser, i et tilbud du allerede har afsendt og evt. sende det igen.

Sådan redigerer du et tilbud du allerede har sendt

  1. Tryk på fanen "Salg".
  2. Vælg "Fakturering" og tryk på "Tilbud" i menuen til venstre.
  3. Tryk på blyantikonet "Redigér" til højre, for det tilbud, du vil redigere.
  4. Hvis dit tilbud ikke er afsendt, kan du nu lave rettelser på tilbuddet.
  5. For at redigere et tilbud, du allerede har sendt, skal du bruge funktionen "Ophæv sendt-status". Tryk "OK" for at bekræfte, at du ønsker at ophæve sendt-status, på dette tilbud. Du kan nu lave rettelser på tilbuddet.
  6. Tryk på blyanten, ud for den tilbudslinje, du vil redigere. Husk at du også kan tilføje nye varelinjer, ved at bruge den blå knap "Ny tilbudslinje" eller slette linjer, ved blot at trykke på det lille kryds, til højre for hver tilbudslinje.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer