Se fejlmeddelelse på sendte fakturaer

Vejledning
Det kan ske, at din faktura ikke bliver modtaget hos din offentlige kunde. Det kan skyldes flere ting. I arkivet "Sendt" kan du finde årsagen til fejlen.

Sådan finder du fejlmeddelelser

1. Tryk på fanebladet "Salg".
  2. I menuen til venstre vælger du "Fakturering" og trykker på "Sendt".
  3. Indtast dine søgekriterier.
  4. Tryk på "OK".
  5. På linjen ud for din faktura, der ikke er leveret eller har fejl, kan du trykke på ikonet med ansigtet (modtagere), og du vil få vist en dialogboks.
  6. Tryk på ikonet med forstørrelsesglasset "Vis besked" og du vil nu få vist fejlmeddelelsen.