e-copedia hjælpecenter

Slet tilbud i e-conomic

Lær, hvordan du sletter et enkelt tilbud, flere tilbud på én gang eller et tilbud under redigering i e-conomic.

Sidst opdateret:
Skrevet af Tenna Larsen

Du kan slette et tilbud, du ikke skal bruge alligevel, selvom det allerede er sendt til kunden.

Sådan sletter du et enkelt tilbud

  1. Tryk på "Salg".

  2. Vælg "Fakturering" i menuen til venstre.

  3. Tryk på "Tilbud".

  4. Tryk på krydset på linjen ud for det tilbud du gerne vil slette.

  5. Tryk på "OK" for at bekræfte at du gerne vil slette tilbuddet.

Viser slet-ikonet i tilbudsoversigten – bruges til at slette et enkelt tilbud.
Viser slet-ikonet i tilbudsoversigten – bruges til at slette et enkelt tilbud.

Sådan sletter du flere tilbud

  1. Tryk på "Salg".

  2. Vælg "Fakturering" i menuen til venstre og tryk på "Tilbud".

  3. Sæt et flueben ud for de tilbud du vil slette.

  4. Tryk på knappen "Mere" og vælg "Slet valgte".

  5. Tryk på "OK" for at bekræfte, at du gerne vil slette de valgte tilbud.

slet tilbud 2 0+(1)

Viser valgmuligheden "Slet valgte" under knappen "Mere" i tilbudsoversigten – bruges til at slette flere markerede tilbud på én gang.

Sådan sletter du et tilbud under redigering

  1. Tryk på "Salg".

  2. Vælg "Fakturering" i menuen til venstre og tryk på "Tilbud".

  3. Tryk på blyanten "Rediger" til højre for det tilbud du gerne vil slette.

  4. Tryk på knappen "Mere" og vælg "Slet tilbud".

  5. Tryk på "OK" for at bekræfte, at du gerne vil slette tilbuddet.

Viser Redigér-ikonet i oversigten over tilbud – bruges til at åbne et tilbud til redigering.
Viser Redigér-ikonet i oversigten over tilbud – bruges til at åbne et tilbud til redigering.
Viser knappen "Mere" og menupunktet "Slet tilbud" i redigeringsvisningen for et tilbud – bruges til at slette det åbne tilbud.
Viser knappen "Mere" og menupunktet "Slet tilbud" i redigeringsvisningen for et tilbud – bruges til at slette det åbne tilbud.

Var denne artikel nyttig?