Slet tilbud

Vejledning
Har du oprettet et tilbud du ikke skal benytte alligevel kan du slette tilbuddet også selvom det er sendt til din kunde. Denne guide vejleder til, hvordan du sletter et tilbud.

Sådan sletter du et enkelt tilbud

1. Tryk på "Salg".
  2. Vælg "Fakturering" i menuen til venstre.
  3. Tryk på "Tilbud".
  4. Tryk på krydset på linjen ud for det tilbud du gerne vil slette.
  5. Tryk på "OK" for at bekræfte at du gerne vil slette tilbudet.

Sådan sletter du flere tilbud

1. Tryk på "Salg".
  2. Vælg "Fakturering" i menuen til venstre og tryk på "Tilbud".
  3. Sæt et flueben ud for de tilbud du vil slette.
  4. Tryk på knappen "Mere" og "Slet valgte".
  5. Tryk på "OK" for at bekræfte at du gerne vil slette tilbuddene.

Sådan sletter du et tilbud under redigering

1. Tryk på "Salg".
  2. Vælg "Fakturering" i menuen til venstre og tryk på "Tilbud".
  3. Tryk på blyanten "Rediger" til højre for tilbud du gerne vil slette.
  4. Tryk på knappen "Mere" og så på "Slet tilbud".
  5. Tryk på "OK" for at bekræfte at du gerne vil slette tilbuddet.