Slet tilbud

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du kan slette et tilbud. Der vises fire forskellige måder hvorpå du kan slette dit tilbud.

Sådan sletter du et enkelt tilbud fra listen

1. Tryk på "Salg".
  2. Vælg "Fakturering" i menuen til venstre.
  3. Tryk på "Tilbud".
  4. Tryk på krydset på linjen ud for det tilbud du gerne vil slette.
  5. Tryk på "OK" for at bekræfte at du gerne vil slette tilbudet.

Sådan sletter du flere tilbud fra listen

1. Tryk på "Salg".
  2. Vælg "Fakturering" i menuen til venstre og tryk på "Tilbud".
  3. Sæt hak ud for de tilbud du vil slette.
  4. Tryk på knappen "Andre muligheder" og "Slet valgte".
  5. Tryk på "OK" for at bekræfte at du gerne vil slette tilbuddene.

Sådan sletter du et sendt tilbud

1. Tryk på "Salg".
  2. Vælg "Fakturering" i menuen til venstre og tryk på "Tilbud".
  3. Tryk på blyanten "Rediger" til højre for tilbud du gerne vil slette, men som er sendt til kunden.
  4. Tryk på knappen "Andre muligheder" og så på "Slet tilbud".
  5. Tryk på "OK" for at bekræfte at du gerne vil slette tilbudet.

Sådan sletter du et tilbud under redigering

1. Tryk på "Salg".
  2. Vælg "Fakturering" i menuen til venstre og tryk på "Tilbud".
  3. Tryk på blyanten "Rediger" til højre for tilbud du gerne vil slette.
  4. Tryk på knappen "Andre muligheder" og så på "Slet tilbud".
  5. Tryk på "OK" for at bekræfte at du gerne vil slette tilbuddet.