Tilmeld din e-conomic aftale til automatisk betaling

Vejledning
For at gøre betalingen af dit e-conomic abonnement så nem som muligt, kan du opsætte din faktura til automatisk at blive betalt via Leverandørservice eller et betalingskort.

Har du brug for at ændre din konto eller betalingskort, skal du blot følge guiden og tilmelde den nye konto- eller betalingskort. Det vil automatisk erstatte den nuværende betalingsløsning.

Har du dog allerede modtaget en ny faktura for dit e-conomic abonnement, skal den stadig betales, før den nye betalingsløsning træder i kraft.

Sådan tilmelder du din e-conomic aftale til automatisk betaling via Leverandørservice

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. Tryk på menupunktet "Abonnement" og vælg "Abonnementsstatus" i menuen til venstre.
  3. Tryk på teksten "Tilmeld automatisk betaling".
  4. Et pop-up vindue vil nu åbne, hvor du skal vælge Leverandørservice.
  5. Markér "Jeg accepterer aftalebetingelserne" og tryk på "Videre".
  6. Udfyld dine kontooplysninger og dit CVR nr.
  7. Tryk videre for at færdiggøre tilmeldingen.
  8. Din e-conomic aftale vil nu være opsat til automatisk betaling via Leverandørservice.
OBS:
Du skal have et CVR nr. for at kunne tilmelde din aftale Leverandørservice. Tilmeld i stedet kortbetaling, hvis du ikke har et CVR-nr..

Hvis du vælger Leverandørservice vil betalingen af din faktura automatisk blive trukket på din bankkonto. Du modtager altid en faktura via e-mail, mindst syv dage før betalingsdatoen. Her har du mulighed for at afvise betalingen, hvis det er nødvendigt.

Hvorfor mislykkes min tilmelding til Leverandørservice?
Tilmelding til Leverandørservice er et forhold mellem dig og din bank - vi kan ikke hjælpe med et gennemtrumfe en tilmelding. Tag derfor altid kontakt til banken, hvis din tilmelding bliver ved med at mislykkes.
Den typiske årsag til at tilmeldingen mislykkes vil være at dit pengeinstitut afviser at du kan have betalinger tilmeldt PBS Leverandørservice. Dette sker normalt kun i tilfælde, hvor din konto er i overtræk eller hvor det af andre årsager vurderes at tilmeldingen medfører utilsigtet ekstraarbejde for pengeinstituttet.

Sådan tilmelder du din e-conomic aftale til automatisk betaling via kortbetaling

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. Tryk på menupunktet "Abonnement" og vælg "Abonnementsstatus" i menuen til venstre.
  3. Tryk på teksten "Tilmeld automatisk betaling".
  4. Et pop-up vindue vil nu åbne, hvor du skal vælge Automatisk kortbetaling.
  5. Markér "Jeg accepterer aftalebetingelserne" og tryk på "Videre".
  6. Udfyld dine kontooplysninger og tryk på "Opret abonnement".
  7. Nu vil din e-conomic aftale være opsat til automatisk betaling via dit betalingskort.

Hvis du vælger Automatisk kortbetaling bliver betalingen af din faktura automatisk trukket på dit betalingskort. Du modtager altid en e-mail med betalingsoplysninger mindst fem dage før betalingsdatoen. Her har du mulighed for at afvise betalingen, hvis det er nødvendigt. På dén måde har du altid fuld kontrol over betalingen.