Vis rapporter med Budget

Vejledning
Hvis du har indsat budgettal for dine konti, giver e-conomic dig mulighed for at trække rapporter med budgettal.
  • Funktionen Budget er inkluderet i pakkerne Plus, Smart og Avanceret.

Sådan får du vist rapport over budget

1. Tryk på fanen "Rapporter".
  2. Tryk på "Regnskab" i menuen til venstre, og vælg "Budget".
  3. Udfyld felterne med de søgekriterier du ønsker. Du kan afgrænse til forskellige kontointervaller, afdelinger og dato.
  4. Tryk på "OK". Du vil nu få vist rapporten.
Tip:
For konti under overskriften "Omsætning" i kontoplanen, skal du huske at indtaste et negativt beløb for budgettet, for at angive en kreditkonto. Hvis du ikke har valgt en standardopsætning, er overskriften muligvis anderledes.

Sådan får du vist Saldobalancen med Budgetsammenligning

1. Tryk på fanen "Rapporter".
  2. Tryk på "Regnskab" i menuen til venstre, og vælg "Saldobalance".
  3. Udfyld felterne med de søgekriterier du ønsker.
  4. Under punktet "Sammenligning" vælger du "Budgetsammenligning".
  5. Søg på "OK".
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Rapporter