Magento 2-integration

Af:2App
Overfør kunder, produkter og ordrer direkte til e-conomic
Ikke bedømt endnu
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
e-conomic-aftale
Magento webshop

Magento 2-integration

Af: 2App
Overfør kunder, produkter og ordrer direkte til e-conomic
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Sørg for at e-conomic altid er opdateret med information fra din webshop
  • Undgå manuelt arbejde
  • Brug din tid på salg og udvikling
Beskrivelse
Med denne app kan du overføre varer, kunder og ordrer fra din Magento 2-shop direkte til e-conomic regnskabsprogram, så din webshop altid er synkroniseret med dit økonomisystem. Hver gang der er en ny ordre, overføres den til e-conomic via 2APPs applikation, og hver gang du redigerer kunder og varer, så opdateres e-conomic. I 2APP-dashboardet styres overførsel af kunder, produkter og ordrer. Med 2APPs løsninger betaler du ikke for hvor mange varer, kunder eller ordrer du overfører, men kun en månedlig ydelse og et setup-fee for, at 2APP sætter integrationen op til din virksomhed. Appen fungerer via et dashboard, som 2APP sætter op sammen med dig. Når dashboardet er sat op, overfører appen automatisk ordrer, kunder og produkter fra Magento til e-conomic regnskabsprogram en gang i timen. På den måde ved du altid, hvilke ordrer der kommer ind og fra hvem.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Magento 2-integration
Af: 2App
Overfør kunder, produkter og ordrer direkte til e-conomic
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer