Forudsætninger
Demands: 
e-conomics modul Indscanning, hvis fakturaer ønskes vist i e-conomic
e-conomics modul Dimension, hvis dimensioner anvendes i bogføring

BatchFlow

Af: FutureLink Development ApS
Simpel elektronisk dokument- og fakturahåndtering
5 af 5 (7)
Det kan du
  • Konteringsrobot – multi konterings muligheder, afgrænsning af kontooversigt og dimensioner baseret på bruger
  • Rejseafregning – godkend udgifter sammen med fakturaer
  • Betal – med November First kan du sende faktura direkte til betaling
  • Godkendelsesafhængighed – opsætning af regler for godkendelse
Beskrivelse
BatchFlow er en enkel og SAAS baseret løsning til elektronisk faktura- og dokumenthåndtering. Med BatchFlow modtager du din virksomheds leverandørfakturaer elektronisk, og kan godkende dem nemt og simpelt uanset, hvor du befinder dig – fx på farten via din mobil. Paperflow er OCR værktøjet og standard er modtagelse af e-faktura i OIOubl og Peppol format. Efter godkendelse overfører BatchFlow automatisk dine fakturadata til e-conomic, så du slipper for manuel indtastning, og kan bruge din tid på noget vigtigere. BatchFlow opdateres løbende uden ekstra omkostninger for din virksomhed. Med BatchFlow får du fuld integration med e-conomic. Det betyder, at konteringen på godkendte fakturaer automatisk overføres til e-conomic. Kreditorer, kontoplaner og dimensioner bliver automatisk overført fra e-conomic, så du kun skal vedligeholde dine informationer ét sted. Det er ligeledes muligt at se de enkelte fakturaer direkte i e-conomic. Samtidig er du sikret hurtig implementering og automatisk backup – og du slipper for investering i dyr hardware og besvær med at vedligeholde servere. Din løsning implementeres og varetages af rutinerede og kompetente teknikere, så du kan fokusere på dine primære arbejdsopgaver.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
5 af 5 (7)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Rasmus Korinz
5
Average: 5 (1 vote)
30. maj 2022
Korinz
Super godt, effektivt og hurtigt program, der i den grad hjælper dig med at få et hurtigt og nemt godkendelses system op og køre. Vi er meget glade for det.
Morten Roslund
5
Average: 5 (1 vote)
20. maj 2022
Eiler Thomsen Alufacader A/S
Et nemt og overskueligt system, med en meget lydhør udviklingsafdeling. Det er meget brugervenligt og har gode muligheder for at automatisere arbejdsgange - har reduceret vores tidsforbrug på kreditorfakturaer meget og øget overskueligheden af, hvad der er åbent af fakturaer. Opfølgning af åbne fakturaer er meget lettere, da der kan lægges noter og mails ind på de enkelte bilag. Systemet håndterer ligeledes udlæg, rejseafregninger og kørselsgodtgørelse i samme app, hvilket gør det enormt nemt for brugerne.
Jens Poulsen
5
Average: 5 (1 vote)
02. maj 2022
Navitas
Super fin løsning
Jens
5
Average: 5 (1 vote)
02. maj 2022
Sonnenborg
Nemt og meget effektivt, mangler din virksomhed en faktura godkendelsesprocess er dette hvad du søger.
KIm
5
Average: 5 (1 vote)
04. februar 2022
Andersen
Mega nem og overskueligt, jeg var i tvivl i starten men blev hurtigt overvældet over hvor fantastisk et hjælpemiddel det var.
Claus Christoffersen
5
Average: 5 (1 vote)
30. oktober 2015
FutureLink
Super godt og nemt og bruge
Tom Limkilde
5
Average: 5 (1 vote)
30. oktober 2015
Limkildes
Virker godt oger meget nemt for vores godkendere
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer