Forudsætninger
Demands: 
e-conomic-aftale
Oprettelse af en bruger hos CloudCollect

CloudCollect

Udvalgt
Af: CloudCollect
Advokater med speciale i inkasso
4.9 af 5 (7)
Det kan du
  • Automatisk synkronisering af debitorer imellem e-conomic og CloudCollect gør det muligt at sende rykkerbreve direkte til skyldner fra CloudCollect
  • Start rykker- og inkassoprocessen fra den debitoroversigt, som du modtager pr. e-mail
  • Følg sagens gang fra første rykker til pengene står på din konto
Beskrivelse
Få dine penge hurtigere med CloudCollect. Inddrivelsen varetages af advokater og jurister fra Advokaternes Inkasso Service (AIS). AIS har de bedste anmeldelser på Google og Trustpilot inden for kategorien inkasso. Du starter rykkerprocessen i CloudCollect eller fra den fakturaoversigt, som du modtager med e-mail. Løsningen adskiller sig ved, at AIS som advokater også kan håndtere krav med indsigelser og sager over 100.000,- kr. Modtager du betaling under rykkerprocessen, beholder du de pålagte rykkergebyrer. Du kan vælge mellem forskellige rykkerflow, og du kan se både rykkerbreve og skyldners evt. kommentarer til kravet i CloudCollect. Brug tiden på din forretning og overlad inddrivelsen til advokater.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
4.9 af 5 (7)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Anja Carlsson
5
Average: 5 (1 vote)
04. januar 2022
Procon VVS ApS
Super fint arbejde
Henrik
5
Average: 5 (1 vote)
20. november 2021
Norm Flytning
Super service og altid hurtig ekspedition.
Rikke Hansen
4
Average: 4 (1 vote)
14. juni 2021
Andersen & Heegaard A/S
Hurtig og effektiv ekspedition. Ofte har vi pengene indenfor et par dage. Går hurtig videre til fogedretten, hvis skyldneren ikke reagerer på deres skrivelse
Lone Stentebjerg
5
Average: 5 (1 vote)
06. maj 2021
N. C. Johansen & Søn ApS
Rigtig god service og hurtig ekspedition.
Dorte Stenderup
5
Average: 5 (1 vote)
22. december 2020
Dansk Lækage Sporing Isotop ApS
Jeg er ny bruger af CloudCollect og jeg kan allerede se nu, hvor effektive de er, jeg er bestemt glad for samarbejdet og dejligt med med personlig opringning, så er man ikke bare et nummer. Tak indtil videre.
Morten
5
Average: 5 (1 vote)
10. december 2020
Aagaard Maskiner & Udlejning
Søgte efter en integration til E-conomic, hvor man nemt kunne sende sine sager videre. Det er lykkes for CloudCollect at få fat i nogle af de kunder vi ikke har kunnet, og derved har vi fået vores penge. Samarbejdet har været godt.
Mogens NIelsen
5
Average: 5 (1 vote)
27. november 2020
Hafstrøm NIelsen Aps
Har anvendt servicen til flere større inkassosager. Alle er endt med at jeg har fået mine penge og samarbejdet har været godt.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer