Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
e-conomic-aftale
Oprettelse af en bruger hos CloudCollect
CloudCollect
Ny
Af: CloudCollect
Advokater med speciale i inkasso
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Send dine fakturaer til inkasso med et enkelt klik
  • Få dit krav inddrevet af jurister og advokater
  • Få CloudCollect til at inddrive dit krav via fogedretten
Beskrivelse
Med integrationen til CloudCollect kan du nemt sende dine krav til inkasso. Du betjenes af jurister og advokater med mange års erfaring. CloudCollect er en del af Advokaternes Inkasso Service, og de lægger vægt på den personlige kontakt. CloudCollects fokus på kvalitet har resulteret i, at de har de bedste anmeldelser på både Google og Trustpilot af alle virksomheder i Danmark som beskæftiger sig med inkasso. De er anbefalet af Tekniq Arbejdsgiverne og Dansk Byggeri. Idet CloudCollect er en del af et advokatfirma, kan de også inddrive dit krav, selv om din kunde skulle være uenig. Det er vigtigt, at du gør CloudCollect opmærksom på indsigelsen, når du sender dit krav til dem.

Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.