DanDomain

Udvalgt
Af:IEX ApS
Integrer din webshop med e-conomic og slip for tastearbejdet
4.2 af 5 (9)
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
Webshop hos DanDomain
IEX-modul der bestilles via IEX's website
Abonnement hos e-conomic

DanDomain

Udvalgt
Af: IEX ApS
Integrer din webshop med e-conomic og slip for tastearbejdet
4.2 af 5 (9)
Det kan du
  • Overfør hurtigt dine ordrer, kunder og varer til e-conomic
  • Spar tid på tastearbejde
  • Få logbog over ordrer m.m.
Beskrivelse
Med denne integration åbnes der op for direkte tovejs-integration mellem din DanDomain webshop og dit regnskab i e-conomic. Dermed kan du overføre dine varer, kunder og ordrer automatisk - og spare dyrebar tid på manuel overførsel af data, samt frigøre ressourcer til andre aktiviteter i den daglige forretningsgang. Med det indbyggede log-system kan du selv følge med i overførslerne, så ordrer kan gensendes efter behov. Appen er udviklet i tæt samarbejde mellem DanDomain og IEX, så har du spørgsmål, er der altid hjælp at hente – bare kontakt IEX.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
4.2 af 5 (9)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
DanDomain
Udvalgt
Af: IEX ApS
Integrer din webshop med e-conomic og slip for tastearbejdet
Jan Bertelsen
5
Average: 5 (1 vote)
08. februar 2018
DOG Copenhagen ApS
Vi har lige fået sat integration op mellem Prestashop og e-conomic og selv med lidt special-ønsker, så er resultatet blevet perfekt og integrationen kører nu præcist som den skal. Meget tilfredse!
Mette Thomsen
4
Average: 4 (1 vote)
11. maj 2016
Meat Market Cash & Carry
God service og overskuelig vejledning samt installering af app - glæder mig til at prøve den af!
Peter K. Nielsen
1
Average: 1 (1 vote)
06. april 2016
Spektrumshop
kunne konstatere at ca 3% af ordrerne IKKE kom med over. Fejl loggen er skrevet i et sprog som kun IT kyndige forstår og IEX kunne ikke forklare hvorfor diverse ordrer ikke kom med over. efter 4 mdr valgte vi så at skifte til E-gate, og kan konstatere efter kun 2 dage at det fungerer perfekt.
Maria Madsen
5
Average: 5 (1 vote)
20. oktober 2015
3GZ.dk ApS
Det er super at være kunde ved IEX. De er hurtige til at reagere på spørgsmål og hjælper gladeligt at forklare os der ikke helt forstår tingene :) Vi kan kun varmt anbefale IEX til integration :)
Mads Herlev
5
Average: 5 (1 vote)
19. februar 2015
Hurtig respons, ved opsætning. Hvis der var fejl eller andet i integrationen under opsætningen fik de dem løst lynhurtigt og nu fungerer det hele uden problemer. Kan klart anbefale denne integration
Kristian Nygaard
4
Average: 4 (1 vote)
03. februar 2015
Dansk Skoleskak har ønsket at få automatiseret overførslen af ordrer fra skakshoppen.dk (Dandomain webshop) til e-conomic. Hertil et samarbejde med IEX integration som fungerer. Alle ordrer kommer igennem med de rette varelinjer, tekster og priser. Der har i opstartsfasen været visse konfigurations udfordringer ml. Dandomain og e-conomic, hvilket IEX har løst efter ønske. IEX har været meget behjælpelige med de udfordringer der ofte ses i en opstartsfase, når flere systemer skal integreres. Med IEX’s tålmodighed, support og fleksibiltet, har vi nu fået en integration, som vi er meget tilfredse med. Tak!
Preben Larsen
5
Average: 5 (1 vote)
14. oktober 2014
Har lige fået lavet integration. Det virker fint. Når der er problemer/spørgsmål får man hurtig reaktion/svar - rigtig god service. Se Pellina.dk, hvis du er til gadgets o.a. sjove ting samt hundelegetøj mm.
Smagevarer / Henrik Leth
5
Average: 5 (1 vote)
12. maj 2014
Fin integration. Fungerer i baggrunden, så du slipper for dobbelt indtastninger. Fin service fra firmaet, og hurtig og let installation. Det bedste er vel, at man slet ingenting bemærker - det betyder at det virker !!
Svend Madsen
4
Average: 4 (1 vote)
18. januar 2014
Har lige fået lavet integrationen. Meget god service.
Kundeservice
Udvikler
IEX ApS
Herstedvang 7A, 2.th.
2620 Albertslund
Danmark
+45 32 22 43 44
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer