Basis
Ikke tilgængelig
Plus
0
kr./md.
Smart
0
kr./md.
Avanceret
0
kr./md.
Forudsætninger
Demands: 
e-conomic-aftale (gratis i Professional-pakken)

Abonnement

Udvalgt
Af: Visma e-conomic A/S
Fakturering i faste intervaller og opkrævning via Betalingsservice
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Fakturér mange kunder på én gang og med få klik
  • Få betaling med det samme via Betalingsservice
  • Tilbyd dine kunder automatisk betaling via PBS
Beskrivelse
Abonnement er skabt til dig, der opkræver betaling i faste intervaller. Med tillægsmodulet kan du hurtigt sende fakturaer til mange kunder på én gang. Det er en kæmpe fordel, hvis du fx har en forening, udlejningsservice eller et magasin og derfor fakturerer dine kunder i faste intervaller. Med Abonnement kan du desuden opkræve dine kunder via Betalingsservice (PBS), hvilket er en fordel for både dig og dine kunder: Kunderne får trukket beløbet automatisk, og du får altid betaling til tiden.

 

Periodisér dine abonnementsindtægter
Fakturerer du dine abonnenter kvartalsvis eller årligt, så kan du med fordel bruge tillægsmodulet Periodisering og anlæg til at periodisere dine abonnementsindtægter. Det betyder, at du kan "fordele" omsætningen fra en faktura over en given periode, når du både har Abonnement og Periodisering og anlæg.

Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer