Startup
139
kr./md.
Small Business
139
kr./md.
Professional
139
kr./md.
Forudsætninger
Demands: 
e-conomic-aftale
Lager
Udvalgt
Af: Visma e-conomic A/S
Hold styr på dit lager direkte i dit regnskabsprogram
Ikke nok bedømmelser
Det kan du
  • Saml lager og regnskab
  • Følg dine varer
  • Send og modtag varer
  • Håndter bestilling og fakturering i e-conomic
  • Lav pakkesedler og følgesedler
  • Lav særpriser til forskellige kunder
  • Opret varekategorier og varianter
  • Træk rapporter, såsom lagerværdi og genbestillingsliste
Beskrivelse
Har du en handelsvirksomhed, der indkøber varer og sælger dem videre? Så er Lagerstyring perfekt til dig. Med Lagerstyring bliver alle varer og varebevægelser, du registrerer, automatisk overført til dit regnskab, så du slipper for dobbeltarbejde. Med Lagerstyring kan du oprette varer på flere forskellige sprog og arbejde i enkle skabeloner til ordrer, bestilling, følge- og pakkesedler. Derudover har du mulighed for drop-shipping, så du hurtigt kan omdanne en ordre til en leverandørbestilling. Du kan også oprette varesamlinger, så du hurtigt kan fakturere for fx pakkeløsninger eller varer, som ofte sælges i et bestemt antal. I Lagerstyring bliver kostprisen beregnet ud fra princippet “gennemsnitlig kostpris”.
Vurderinger og anmeldelser
Ikke nok bedømmelser
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Solveig
1
Average: 1 (1 vote)
04. oktober 2020
R
E-conomics egne integrationer virker ikke, når man tilføjer lagermodulet og de vil ikke gøre noget ved det. Jeg fortryder, at vi byggede vores system op omkring E-conomic og ikke Uniconta.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer