Lager

Udvalgt
Af:Rackbeat - et Visma selskab
Få overblikket med e-conomics Lager af Rackbeat.
Ikke nok bedømmelser
Pris fra 199 kr/måned

Lager

Udvalgt
Af: Rackbeat - et Visma selskab
Få overblikket med e-conomics Lager af Rackbeat.
Ikke nok bedømmelser
Det kan du
 • Lav plukke- og følgesedler
 • Lav rabatter og særpriser til forskellige kunder og grupper
 • Opret varekategorier og egne felter
 • Træk rapporter, såsom lagerværdi og genbestillingsliste
 • Brug drop-shipping
 • Opret varesamlinger
 • Lav styklister og produktionsordrer
 • Lav delleveringer- og modtagelser samt restordrer
 • Mobilt interface til optælling, pluk og pak.
 • Samling af dit lager og regnskab
 • Håndtering af bestillinger og fakturering
Beskrivelse
Har du en handels- eller produktionsvirksomhed, der indkøber og videresælger eller fremstiller varer? Så er Lager perfekt til dig. Med Lager bliver alle varer og varebevægelser, du registrerer, automatisk overført til dit regnskab, så du slipper for dobbeltarbejde. Lager understøtter også sporbarhed, hvis du arbejder med batches eller serienumre. Lager taler sammen med en lang række webshop-platforme, så din webshop og dit lager automatisk bliver synkroniseret. Du kan læse mere om integrationer til webshops her. Med Lager kan du oprette varer på flere forskellige sprog og arbejde i enkle skabeloner til ordrer, bestilling, følge- og pakkesedler. Derudover har du mulighed for dropshipping, så du hurtigt kan omdanne en ordre til en leverandørbestilling. Du kan også oprette varesamlinger, så du hurtigt kan fakturere for fx pakkeløsninger eller varer, som ofte sælges i et bestemt antal. I Lager bliver kostprisen beregnet ud fra princippet “gennemsnitlig kostpris” eller “FIFO”.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke nok bedømmelser
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Michael Larsen
1
Average: 1 (1 vote)
29. november 2022
-
Produktet er kun halvt færdigt. Integrationen mellem e-conomic og Rackbeat er ikke ordentlig 2-vejs, så fakturaer eksempelvis ikke synkroniseres retur fra e-conomic til Rackbeat. Svaret fra Rackbeat var "så må I sørge for at alle fakturaer oprettes fra Rackbeat". Derudover er der hele afsnit af systemet der, tilsyneladende, endnu ikke er oversat til dansk, så der veksles konstant mellem dansk og engelsk. Det er ikke nogen katastrofe, men det vidner om at produktet endnu ikke er "klar". Så, min vurdering er "hold jer væk", i hvert fald hvis I skal bruge et lagersystem til noget seriøst.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer