Forudsætninger
Demands: 
e-conomic-aftale

EasyMe

Af: EasyMe ApS
Sæt hele din bogføring i e-conomic på autopilot
5 af 5 (5)
Det kan du
  • Opret, bogfør og udlign automatisk fakturaer og betalinger
  • Lav automatisk kreditnotaer ved annulleringer af bookinger
  • Forbind dine ydelser direkte til varer i e-conomic
Beskrivelse
Integrationen mellem EasyMe og e-conomic sætter det daglige bogholderi 100% på autopilot. EasyMe sørger for at give e-conomic besked om fakturaer, betalinger og kreditnotaer, og får alt bogført, hvor det skal. Du har mulighed for at lave en særdeles dyb integration og koble dine ydelser i EasyMe direkte op på varer i e-conomic, samt oprette forskellige betalingsformer i EasyMe, som automatisk bogfører til forskellige konti i e-conomic. Integrationen af EasyMe og e-conomic klares stort set med et klik. Du skal blot acceptere, at EasyMe må få adgang til din e-conomic-konto, og så er du faktisk igang. Hvis du vil styre integrationen strammere kan du direkte i EasyMe koble de forskellige dele af dit booking-system sammen med varer og konti i e-conomic.

Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
5 af 5 (5)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Jeppe Boel Isager
5
Average: 5 (1 vote)
28. august 2019
NOR: nordic health house
Jeg er blæst væk af beundring og taknemmelighed. På NOR: administrerer EasyMe vores events, workshops, behandlere og udlejninger. Det kører perfekt, og når det ikke gør har Claus og hans team en løsning. Det vigtigste for os er at det går hurtigt og at der bliver talt i et sprog alle forstår. Det får vi til fulde. Seneste skud på stammen er integrationen mellem E-conomics og EasyMe. Her fik vi igen et perfekt resultat. Tak
Casper Haastrup
5
Average: 5 (1 vote)
08. juni 2019
Move2Peak ApS
Integrationen mellem easyme og E-conomic har sparet os for enormt meget tid administrativt. Hvor vi før skulle oprette faktura manuelt i economic er der nu kun 2-3 hurtige klik pr. kunde og faktura /kvittering og afstemning er klaret. På ugentligt basis er det timer vi spare på bogholderiet.
Kate Gallagher Lindeskov
5
Average: 5 (1 vote)
12. maj 2019
MorsKrop Fysioterapi
Min motivation for at presse på med, at få integrationen med e-conomic var udelukkende kroner og øre:) I takt med min virksomhed voksede, blev mine bogholderudgifter langsomt også større. Nu har vi kørt med integrationen i nogle måneder om det fungerer rigtig godt! Vi benytter os af funktionen der kobler de forskellige varer på hver deres konti og det letter arbejdet gevaldigt, når man har mange varetyper. Det bedste af det hele er, at udgifterne til bogholderen er faldende, hvilket jo netop er hele meningen med integrationer. Hurra for EasyMe endnu engang!
Alexa Peary
5
Average: 5 (1 vote)
04. december 2018
PEARY
Denne app er fantastisk. Den har sparet mig for rigtigt mange timers administration. Alt det, som jeg før skulle ind i forskellige systemer og lave udskrifter af, for at kunne bogføre posterne manuelt, tog oceaner af tid. Og jeg havde glemt fra gang til gang, hvor det var, jeg skulle hente de bilag i de forskellige systemer, som jeg skulle bruge. Med deraf følgende irritation. I dag er alt omkring min omsætning sat på autopilot, og jeg skal blot sørge for at sælge mine ydelser og servicere mine kunder, så sørger EasyMe og E-conomic i fællesskab for, at alt bliver faktureret og bogført, og jeg kan følge med dagligt i, hvordan min økonomi ser ud i firmaet. Appen var nem at sætte op, og derefter kan jeg glemme alt om den. Igen: Fantastisk app! Kan absolut anbefales, hvis du vil være fri for en masse administration og manuel bogføring.
Andreas Buus
5
Average: 5 (1 vote)
03. december 2018
ABFys og Sportsklinik
Integrationen mellem EasyMe og E-conomic har lettet min bogføring helt vildt. Alt kører nu på auto, så indbetalinger bogføres automatisk. Det samme gør gebyrer fra Stripe. Jeg er derfor nået ned på et niveau i bogholdning, der gør at jeg har opsagt min bogholder og klarer den smule der skal laves manuelt selv.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer