Forudsætninger
Demands: 
Desktop, tablet eller smartphone

Edilion

Af: edilion A/S
Tastefrit bogholderi og godkendelsesflow
4.1 af 5 (9)
Det kan du
  • Automatisk aflæsning og validering af data
  • Unikt godkendelsesflow
  • Let og hurtig opsætning
  • Enkel og mangfoldig indsamling af bilag: E-mail, smartphone, dropzone mv.
  • Kontrol over alle bilag – overskuelig portal med status på alle bilag
  • 14 dages gratis prøveperiode
Beskrivelse
Minimer risikoen for at miste eller ødelægge kvitteringer og undgå rykkere med edilion, som letter og optimerer dit arbejde med bilagshåndtering. edilion appen er det perfekte værktøj til din virksomhed, hvis du ønsker at minimere omkostningerne til bogholderi, og samtidig får du muligheden for et “dag-til-dag” ajourført regnskab. Med edilion kan du håndtere dine bilag, mens du er på farten. Alle bilag bliver automatisk aflæst, valideret og konteret, du skal blot godkende det, hvorefter det overføres til e-conomic. Du kan også opsætte et individuelt tilpasset godkendelsesflow, så det bliver nemt at inkludere flere af dine medarbejdere, med muligheden for at bevare det fulde overblik.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
4.1 af 5 (9)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Frants E. Moraitis
5
Average: 5 (1 vote)
30. april 2020
Gratisal ApS
Effektiv løsning og giver en nem håndtering af indgående leverandørfakturaer. Altid venlige konsulenter i supporten
Niels Andersen
5
Average: 5 (1 vote)
05. juni 2016
Gulvlageret.dk
Da vi stod for at skulle spare på vores budget kiggede vi blandt andet på vores bogholders arbejdstimer. I den forbindelse kiggede vi efter et program der kunne hjælpe os med automatisk at gøre vores bilag klar til bogføring. Vi kiggede på Edillion samt et par andre lignende firmaer. Edillion viste sig at være det mest brugervenlige system af dem vi havde set på og vi valgte derfor at gå videre med dem. Det har vist sig at være en rigtig god beslutning da vi nu sparer en masse tid på vores bogføring da vi nu kan bogføre alle vores bilag med kun et enkelt klik i E-conomic. Jeg kan derfor varmt anbefale Edillion til alle andre der søger en nem løsning til bogføring af bilag.
Charlotte Dalsgaard
5
Average: 5 (1 vote)
29. juni 2015
Vi kan kun anbefale Edillion til bilagshåndtering! Det var rigtig nemt at komme i gang med: Sign-up og forbind til e-conomic. Herefter er det bare at sende fakturaer videre til Edillion, så ligger de aflæst og klar til vores bogholder. Kvitteringer tager vi billeder af og sender fra vores mobil. Vi har nu langt bedre styr på vores bilag – og bruger mindre tid på det!
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer