Eksterne
app-udviklere

Find en udvikler til at lave din app

Mangler din virksomhed en app, som ikke allerede findes i vores app-oversigt, kan du få en ekstern konsulent til at udvikle en, der passer til dine behov. Herunder har vi samlet en liste med udviklere, der tilbyder at integrere systemer med e-conomic.

eKontoret

eKontoret kombinerer kompetencer inden for bogføring og it, og udvikler en række løsninger, der arbejder tæt sammen med e-conomic. eKontoret har bl.a. udviklet løsninger til forskellige brancher, der indsamler data fra en række systemer.

Web: https://ekontoret.dk/
Email: info@eKontoret.dk

Strømlin

Forbind e-conomic med Google Apps. Strømlin udvikler løsninger, der giver din virksomhed mulighed for at udveksle data og brugeroplysninger mellem e-conomic og Google Apps, fx Google Sites, Google Spreadsheet eller iGoogle dashboard.

Web: https://www.stromlin.dk/
Email: info@stromlin.dk

 

twentyfour

twentyfour leverer integrationer mellem webshops og e-conomic. Herunder bl.a. i PrestaShop, Dynamicweb eCommerce, Umbraco, WordPress og Magento samt specialudviklede webshops. twentyfour er i dag teknisk underleverandør til cirka 300 bureauer.

Web: https://twentyfour.dk/
E-mail: info@twentyfour.dk

Uptime Development

Gennemtænkte intelligente softwareintegrationer. Uptime Development tilbyder integrationsløsninger inden for en lang række systemer. Vi har mange års erfaring inden for integration af bl.a. e-conomic og Google Apps.

Web: https://uptimedevelopment.dk/
Email: info@uptimedevelopment.dk

 

iAdvice

iAdvice leverer kundetilpassede løsninger til økonomisystemer, heriblandt e-conomic & Visma Business. Vi er eksperter i kasseløsninger og kan integrere dit FlexPOS kasseapparat og evt. webshop sammen med e-conomic.

Web: https://www.iadvice.dk/
Email: info@iadvice.dk

IEX integration

IEX integration står bag en række apps, som sørger for at transportere data mellem dine systemer f.eks. din webshop og e-conomic – også kaldet en gateway. IEX's apps er udviklet til automatisk at overføre kunder, produkter og ordrer i realtime. 

Web: https://iex.dk/
Email: kontakt@iex.dk

 

Rainbow Riders

Rainbow Riders tilbyder skræddersyede integrationer til forskellige systemer.
Rainbow Riders kan hjælpe din virksomhed med at integrere e-conomic med andre systemer.
Vores speciale er web-baserede løsninger.

Web: https://rainbowriders.dk/
Email: info@rainbowriders.dk

CrossWorkers

CrossWorkers er et 100% danskejet selskab, som tilbyder IT-udvikling til europæiske kunder med udgangspunkt i selskabets offshore-lokation i Cairo.
Alle medarbejdere er universitetsuddannede med senior-erfaring. 
 

Web: https://crossworkers.dk/
E-mail: info@CrossWorkers.com

 

MCA

The following services can be provided by MCA:
- Integrations
- Tailor-made solutions
- Mobile applications
- Development of extensibility not found in e-conomic

 

Web: https://www.mca.mk/
Email: contact@mca.mk

Bizz Z

Bizz Z fungerer som bindeled i IT-økosystemer omkring din virksomhed. De leverer IT-setups, der både optimerer og forenkler din dagligdag. Dette gør de gennem integrations- og udviklingsarbejde, hjemmesider, grafik, CRM-systemer og intranets. Qua deres store kendskab til app-markedet, kan de ligeledes rådgive om dette.

 

Web: https://bizzz.dk/
Email: info@bizzz.dk

 

2BS

2BS tilbyder kundetilpasset integrationer til forskellige eksterne systemer. 2BS har meget erfaring med at udvikle løsninger der arbejder sammen med e-conomic. Deres speciale er PHP- og dot.net-løsninger.

 

Web: https://2bs.dk/ / https://2app.dk/
Email: info@2bs.dk

itn|vision

itn|vision leverer kundetilpassede løsninger til e-conomic baseret på standard apps. De har med 12 års erfaring en stor ekspertise i at udvikle nøjagtig dét som deres kunder har behov for. Deres mål er at effektivisere og optimere danske såvel som internationale virksomheders arbejdsdag. 
 

Web: http://itnvision.dk/
Email: mhp@itnvision.dk

 

Officebot

Officebot er specialister i udvikling af robotter til e-conomic. Disse kan erstatte manuelle arbejdsgange og automatisk udføre specifikke opgaver fejlfrit, der idag laves manuelt. De har standard bogholderrobotter til opgaver, som foregår både i Regnskabsmodulet, Salgsmodulet, Projektmodulet, Lagermodulet og Rapportmodulet. Prisen for en robot starter fra kun 99 kr./md. Ingen binding.
 

Web: https://officebot.dk/
Email: info@officebot.dk

Hexio

Hexio arbejder med at udvikle specielle integrationer og systemer. Integrationerne udarbejdes ofte på baggrund af et forudgående arbejde hvor Hexio har assisteret virksomheden igennem deres CTO-as-a-Service, hvorfor det forretningsmæssige aspekt altid er på plads.


 

Web: https://hexio.dk/
Email: Morten@hexio.dk

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic online regnskabsprogram gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis