eSwipe

Ny
Af:eKontoret ApS
Fakturer dine kunder med MobilePay og få automatisk afstemning
Ikke bedømt endnu
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
Abonnement hos e-conomic
En konto på eSwipe.dk
En MobilePay konto med en tilknyttet Merchant Agreement
Efter oprettelse, skal aftalen godkendes af MobilePay

eSwipe

Ny
Af: eKontoret ApS
Fakturer dine kunder med MobilePay og få automatisk afstemning
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Hurtigere betaling: Med MobilePay er betalingen kun et lille swipe væk. Det betyder at kunderne betaler hurtigere, og du kan spare tid på at jagte betalinger, samtidig med at kunderne får en bedre kundeoplevelse.
  • Automatisk afstemning: Efter kunden har betalt, bliver der automatisk oprettet 3 posteringer i din kassekladde. En for fakturaen, en for indbetalingen, og en for gebyret til MobilePay. Du kan derfor anvende e-conomics automatiske afstemning
  • Arbejd som du plejer: Så snart du har bogført en faktura, får kunden automatisk en besked med et betalingslink. Du kan derfor fortsætte i e-conomic som du plejer, uden at skulle lære et helt nyt system.
  • Skræddersyet opsætning: Med vores fakturafilter kan du nøje udvælge hvilke kunder der skal have tilbudt mobilbetaling. Du kan for eksempel indstille eSwipe til at sende MobilePay betalinger til visse kundegrupper eller fakturaer over/under en given værdi.
  • Nem oprettelse: Opsætningen er ligetil, og du vil blive vejledt igennem hvert skridt. Vil du helst være fri, kan vi også klare det for dig som en engangsydelse.
Beskrivelse
Med eSwipe til e-conomic kan dine kunder bruge MobilePay til at betale deres fakturaer, og du får mulighed for at anvende automatisk afstemning. Løsningen er integreret direkte i e-conomic, og du behøver derfor ikke at lære et nyt system at kende. eSwipe håndterer og automatiserer forbindelsen mellem e-conomic og MobilePay, og strømliner hele processen. Så snart en faktura bogføres, får kunderne tilsendt en mail med et betalingslink. Når kunden betaler, konteres både beløbet og gebyret til MobilePay automatisk i e-conomic, så du undgår at skulle bogføre i to systemer. Opsætningen er ligetil, så du hurtigt kan gøre eSwipe til en del af dagligdagen.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
eSwipe
Ny
Af: eKontoret ApS
Fakturer dine kunder med MobilePay og få automatisk afstemning
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer