EY e-faktura

Af:EY Net Source A/S
Automatisk håndtering af dine leverandørfakturaer
4.6 af 5 (24)
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
Aftale med EY e-faktura
e-conomic-aftale
e-conomics tillægsmodul "Indscanning"

EY e-faktura

Af: EY Net Source A/S
Automatisk håndtering af dine leverandørfakturaer
4.6 af 5 (24)
Det kan du
  • Få dine omkostningsbilag håndteret automatisk
  • Godkend bilag direkte fra din smartphone
  • Få dine omkostninger bogført automatisk i e-conomic med vedhæftet bilag
  • Dansktalende support og mulighed for telefonisk kontakt.
Beskrivelse
EY e-faktura er et leverandørfakturahåndteringssystem, som håndterer alle dine regninger, kvitteringer og finansbilag i skyen. Du skal blot bruge din internetbrowser for at opnå adgang til EY e-faktura – dvs. ingen installationer på din computer. Herudover vil EY assistere med løbende varetagelse af kreditorbogholderiet i EY e-faktura. EY e-faktura modtager fakturaer direkte fra din leverandør, kvitteringer fra dine medarbejderes smartphones, eller bilag direkte fra din egen computer. Systemet aflæser automatisk alle relevante informationer af indscannede dokumenter, og foretager automatisk verifikation af faktura- og betalingsoplysninger fra købs- og omkostningsfakturaer, som modtages direkte fra din leverandør, og foreslår løbende konteringsmuligheder. Når fakturaen modtages i systemet, skal denne blot godkendes, hvorefter alle data sendes i et godkendelsesflow, som giver flere medarbejdere mulighed for at godkende fakturaen ligesom det er muligt at sende den direkte til e-conomic, skulle dette behov ikke foreligge.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
4.6 af 5 (24)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
EY e-faktura
Af: EY Net Source A/S
Automatisk håndtering af dine leverandørfakturaer
Mark Neubert-Luckner
5
Average: 5 (1 vote)
28. november 2018
1st-retail A/S
EY faktura er et rigtig godt redskab. Vi har siden vi har taget det i brug, fået lettet arbejdsgangene på flere områder i bogholderiet. Godkendelse af fakturaer køre nu let og gnidningsfrit ud til de enkelte godkendere. EY faktura genkender fakturaer og synkroniserer med økonomistyringsprogrammet, således alle informationer omkring betalingen og bogføringen blot skal verificeres. Derudover har man et let tilgængeligt værktøj, hvor man hurtigt kan finde gamle faktura kopierne frem. Vi er alt i alt meget tilfredse, også med supporten, der altid er behjælpelig med det samme. 5 ud af 5 herfra.
Søren
5
Average: 5 (1 vote)
19. november 2018
Insights Danmark
EY e-faktura har været med til at strømline vores bogholderi og spare utallige mandetimer såvel som sikret os mod indtastningfejl, der normalt opstod ved manuelle processer . Programmet er fint integreret med e-conomic og skaber selv en bankfil, der blot skal indløses i netbanken. Den højeste anbefaling herfra
Amjad Khan
5
Average: 5 (1 vote)
01. oktober 2018
TwentyThree ApS
Very fast implementation and a responsive support team. It is also a good match for our size and volume. What else can you need from a vendor?
CEO Konrad Kierklo
5
Average: 5 (1 vote)
05. september 2018
Miinto Group - Miinto.dk
Implementering af EY e-faktura hos Miinto koncernen med 10-11 datterselskaber har været en særdeles positiv oplevelse for koncernen. Vi bruger dem i ca. 7-8 lande idag. EY Net Source, heriblandt med Kenni i spidsen har i hele processen været der for os. Teamet lever af service og har i den grad den faglige ekspertise på økonomi/bogholderi området. Overordnet kan det siges, at EY Net Source har fjernet den administrative byrde i Finance, specifikt har den erstattet vores Outsourcing team i Indien. Systemet har effektiviseret processerne internt i koncernen, det giver sikkerhed og god overblik. Teamwork opdeler opgaverne og fordobler succesen- dette har vi været vidne til.
Jesper Birkeland
5
Average: 5 (1 vote)
05. september 2018
Designa Tårnby Aps
Jeg har anvendt EY faktura scanning i ca 1 år og er meget tilfreds med hvordan det køre. Det er meget nemt at godkende faktura og man kommer ikke til at betale den samme faktura to gangen, da den fortæller om en faktura nummer er betalt tidligere. Alle godkendte fakturaer kan lægges automatisk over i E-Conomic og man kan så overføre en samlet betalings fil i banken. Nemt og enkelt.
Nick Engholm Nielsen
5
Average: 5 (1 vote)
14. august 2018
OnlinePOS A/S
EY's e-faktura er et super godt system, der giver et godt overblik og samtidig en nem og hurtig arbejdsproces med godkendelse og kontering af fakturaer. Det meste sker vha. automatisk indlæsning, så man for det meste er fri for selv at skulle taste fx +71-koder, bankkontonumre mm. Dette system kan varmt anbefales.
Bettina Bergmann
5
Average: 5 (1 vote)
14. august 2018
Morten Schultz A/S
Ey`s faktura og e-conomic indscanning sparer bogholderiet hos Morten Schultz A/S for rigtig meget tid. Kreditorbogføring gøres hurtigt og nærmest uden indtastning, betalinger kan gøres med enkelte klik og man slipper for indtastning af +71 og konto numre. Alle kreditorfakturaer ligger elektronisk så man slipper for at printe og arkivere og have en masse mapper stående. Kan varmt anbefales
Jørgen Lauridsen
1
Average: 1 (1 vote)
04. august 2017
Kølkær Entreprenør A/S
Vi valgte EY-faktura som vores første elektroniske måde at håndtere vores fakturaer på. Systemet var billigt at sætte op og kunne det basale mht. håndtering af fakturaer ift. e-conomic. Her halvandet år senere har EY-faktura i løbet af sommeren "forbedret" deres service ved at fjerne vores (og alle andres) administrationsadgang. Jeg kan ikke længere selv oprette mine brugere, selv sætte regler op for, hvilke flows der skal kunne bruges - ja, jeg kan end ikke selv få lov at lave et excel udtræk af noget som helst i systemet... Så på den vis er kvaliteten af produktet faldet drastisk set ud fra et superbruger/økonomichefs perspektiv... Efter denne "opgradering", så tror jeg vi skal have fundet et mere dynamisk og administrator-venlig system, som passer bedre til vores virkelighed.
Kasper Wolf Stouenborg
5
Average: 5 (1 vote)
02. december 2015
Stouenborg ApS
EY's e-faktura er en fantastisk opfindelse som tager e-conomics indscanningsmodul et stort skridt videre mod det fuldautomatiske bogholderi. Nu er det slut med at taste kontonumre og +71 koder. Det spare os i Stouenborg ApS for umådelig meget tid og giver os samtidig en effektiv metode til fakturagodkendelse hos vores medarbejdere. Jeg kan varmt anbefale dette system til alle som vil effektivisere deres bogholderi.
Kasper Smith
5
Average: 5 (1 vote)
24. november 2015
Amero ApS
Vi benytter eFaktura i Amero, og jeg kan som ejer have hurtigt og nemt overblik over min virksomhed. Kompetent support, og meget mindre administration letter hverdagen og jeg kan bruge mere tid på at servicere vores egne kassesystems kunder. Programmmet virker som det skal og de optimerer løbende.
Stefan Berg
2
Average: 2 (1 vote)
25. juni 2015
Fint system. Bare ærgerligt at de vil have en så høj pris for en løsning som markedsmæssigt er for dyrt. Deres aftale sammensætning er i øvrigt meget utiltalende.
Tor Haddeland
4
Average: 4 (1 vote)
15. april 2015
Når først det er integreret er det et perfekt system. Det sparer masser af tid i hele organisationen. Og så er der værdens bedste backup hos EY Århus.
Kenneth Goldy
5
Average: 5 (1 vote)
29. marts 2015
Vi har for nylig hos iRep.DK introduceret EY e-faktura til stor glæde for os selv og vores kunder. Selve implementeringen blev håndteret på få timer og vi kunne mærke den markante tidsbesparelse og værdi efter kort tid. EY Online support hjalp os desuden med at strømline flere processer i e-conomic, bl.a. ved at introducere os for bankafstemningsmodulet i e-conomic - en ekstra lettelse i den daglige bogføring. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling af EY e-faktura.
Grete Jensen
4
Average: 4 (1 vote)
02. december 2014
Denne app gør fakturagodkendelsesproceduren lettere og giver en overskuelig fakturering af leverandørfakturaer, hvilket sparer tid. Anbefalelsesværdig
Lone Riemer
5
Average: 5 (1 vote)
06. oktober 2014
Vi (Danfoss PolyPower A/S) har implementeret systemet for at lette vores ellers manuelle processer og håndtering hos ekstern bogholder, og det har på alle måder levet op til forventningerne. Selv brugere som sjældent bruger det har nemt ved at finde ud af det. Det kan bestemt anbefales!
John Theisen
5
Average: 5 (1 vote)
08. august 2014
Super app. Den har gjort livet meget lettere for vores projektledere og vores bogholderi. Kan kun anbefales.
Mads Stølsgård
5
Average: 5 (1 vote)
24. juni 2014
Vi (Berrifine A/S) kan bekræfte at det er et godt system der fuldt ud lever op til vores forventninger. Det har taget minimal tid at implementere for finans og blevet modtaget positivt af alle medarbejdere. Integrationen med e-faktura, e-conomics og banksystem er noget som virkelig sparer os tid i hverdagen og sikre, at vi hele tiden er "up to date" på trods af at flere af vores kolleger tit er på farten. Kan kun anbefale produktet. Endvidere har KPMG´s support været formidabel. Sjældent har jeg oplevet så god service.
Anja Hougaard
5
Average: 5 (1 vote)
26. maj 2014
Det er super let at arbejde! Supporten er altid søde og rare og klar til at hjælpe alt hvad i kan. Det har lettet min arbejdsdag meget efter vi har fået KPMG. Det kan klart anbefales!!
Pia Ottosen
5
Average: 5 (1 vote)
16. april 2014
Meget brugervenlig, let og ukompliceret, overskueligt. Det har virkelig været en positiv oplevelse at skifte til KPMG e-faktura. Support meget imødekommende og hjælpsom - de ved hvad de har med at gøre. Genialt, at vi kan udnytte betalingsmodulet fra e-conomic. Vi kan kun give KPMG e-faktura vores bedste anbefaling (- vi har prøvet andre løsninger)
Jesper Holm-Pedersen
5
Average: 5 (1 vote)
18. marts 2014
Vi anvender e faktura hos en række af vores kunder. Det letter det daglige arbejde med bilagene markant, og vi kan håndtere godkendelsesproceduren i forhold til ledelse og resten af organisationen meget professionelt. Supporten fra KPMG netsource har været rigtig god under hele processen. Jesper Holm-Pedersen, www.einfach.dk
Tina Schultz
5
Average: 5 (1 vote)
23. januar 2014
Et helt igennem brugervenligt og let online regnskabsprogram, lige til at gå til. Rigtig dejligt at faktura kan indlæses/sendes direkte til e-faktura, her undgår man evt. tastefejl. Selv med flere CVR nr. er det meget overskueligt – kan kun anbefales. Ligeledes er der altid super god support hos KPMG Net Source
Jane Aronsson
5
Average: 5 (1 vote)
20. september 2013
Implementering af KPMG e-faktura hos en af mine gode større kunder har været en særdeles positiv oplevelse for mig og for min kunde. KPMG Net Source har i hele processen været der for os og super med en ”IT ” leverandør som I den grad har den faglige ekspertise på økonomi/bogholderi området, som jeg arbejder med. KPMG e-faktura har givet overblik, sikkerhed og har virkelig effektiviseret processerne for min kunde, så bestemt den bedste anbefaling fra min side.
Jakob Poulsen
5
Average: 5 (1 vote)
18. juni 2013
Rigtig god løsning at alle faktura bliver scannet og vi kan løfte info til betaling elektronisk, spare os for meget til og fjerner muligheden for taste fejl.
Christoffer B. Flintholm
4
Average: 4 (1 vote)
03. juni 2013
Super produkt - Hvis du vil spare tid og effektiviserer / procesoptimerer din bilagshåndtering - man slipper for alle de stempler og godkendelses mapper - direkte brugbart og brugervenligt "online setup" - der er med til at mindske risiko for fejl.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer