fakturafil.dk

Af:fakturafil.dk
Få overført dine leverandørfakturaer til kassekladden
4.9 af 5 (10)
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
Profil på fakturafil.dk
e-conomic-aftale

fakturafil.dk

Af: fakturafil.dk
Få overført dine leverandørfakturaer til kassekladden
4.9 af 5 (10)
Det kan du
  • Opret et hierarkisk godkendelseflow
  • Automatisér din betalingsproces (i samarbejde med NovemberFirst)
  • Få et administratormodul som bogholder/revisor
  • Få markedets billigste løsning pr. bilag
  • Få ubegrænset antal brugere og support
  • Vælg mellem sprogvarianter
  • Lav administration og godkendelse på tværs af konti
  • Opret salgsordrer/-fakturaer
Beskrivelse
fakturafil.dk scanner dine fakturaer og omdanner dem til ét fælles format som du kan indlæse i e-conomic kassekladde. Du vælger selv, hvordan og hvornår, at du vil have fakturaerne indlæst i e-conomic og du kan løbende overvåge transaktionerne via en webadgang. Med appen har du således altid et løbende overblik over, hvad som er kommet ind, afventer godkendelse og afventer overførsel. Fakturaer kan køres igennem godkendelsesflow med flere godkendere, beløbsgrænser, osv. Der findes automatisk notificering via email når der ligger noget til godkendelse, enten hver gang eller via daglig/ugentlig status email. Du har også mulighed for at godkende/afvise via smartphone/email. Systemet kan automatisk kontere fakturaer og varelinjer pba. regler du sætter op, eller respektere de konto-indstillinger du sætter i e-conomic regnskabsprogram. Der er kobling til Projektmodulet i e-conomic, således at en faktura automatisk kan kobles til det rigtige projekt og konteres med omkostningstype m.m.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
4.9 af 5 (10)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
fakturafil.dk
Af: fakturafil.dk
Få overført dine leverandørfakturaer til kassekladden
Dennis Boutrup
5
Average: 5 (1 vote)
18. december 2019
kjeldsen.it ApS
Vi har indført faktura fil og har reduceret tiden i bogholderi betragteligt. Alt bliver indlæse automatisk og den daglige håndtering er overstået på kort tid. Er der fejl i aflæsningen af en faktura er der også typisk meget hurtig respons fra fakturafil. Vi kan kun på det varmeste anbefale at gå igang med fakturafil. Det bliver ingen mening at håndtere alle bilag manuelt :-) Prisen er også på et meget fornfutigt nivau.
Allan
5
Average: 5 (1 vote)
07. november 2019
Monoqool
Super system. Vi bruger det til indscanning af faktura linier fra leverandør direkte ind i e-conomic. Michael fra supporten er ganske fantastisk til at hjælpe dig igang. Super system og super support. Meget tid at spare med dette system
Stefan Berg
5
Average: 5 (1 vote)
16. oktober 2015
Globaltools.dk
En god mulighed for at simplificere tingene og gøre det mere effektivt at lave regnskab
Stefan Berg
5
Average: 5 (1 vote)
11. oktober 2015
Globaltools.dk
Helt klart noget af det mest effektiviserende og nemme/billige modul at anvende. Billigere end alternative tilsvarende modul hos andre udbyder af samme løsning.
Michael Petersen Kontorlinien.dk
5
Average: 5 (1 vote)
03. juni 2015
Efter vi gik over til FakturaFil har vi sparet en halvmands arbejde på vores modtagelse af fakturaerne fra vores leverandører, vi modtager dagligt mellem 50-150 fakturaer om dagen, før tog dette ca 3-4 timer at opdaterer, efter FakturaFil er kommet ind over tager det mellem ½-1 time og så endda på varenummer niveau. Det er blevet meget let at anvende Economic nu samme med FakturaFil, kan helt klart anbefales til andre små virksomheder.
Omar Nordsve
5
Average: 5 (1 vote)
03. juni 2015
Jeg ka overhoved ikke undvære denne app. Jeg sparer så mange penge og tid på at oprette posteringer. Der sker små fejl hist og pist - jeg skriver ind til support (Michael Olsen) og kan kun rose supportens hjælpsomhed, rådgivning og hurtigthed til skyerne - jeg ville ønske jeg kunne give 6 Stjerner men må nøjes med de her: ****** og så de fem :D
Charlotte Thyrring Engsig
5
Average: 5 (1 vote)
02. juli 2014
Vi har nu kørt med fakturafil.dk i et par måneder og kan slet ikke få armene ned. Vi har en it webshop og modtager rigtig mange fakturaer hver dag, vi kører lagerstyring og i samarbejde med fakturafil.dk har vi nu automatikken oppe og køre på 95% i forhold til bogføring af vareleverandørfakturaer og 100% når de skal bogføres i kassekladden. Michael fra fakturafil.dk har været klar med løsninger med det samme og tilrettet iforhold til vores behov. Kan klart anbefale fakturafil.dk
5
Average: 5 (1 vote)
24. oktober 2013
Fakturafil.dk er utroligt nemt at bruge. Det har virkeligt fjernet en masse manuelle indtastninger for os. Endvidere har det muliggjort hurtig fremfinding af gamle "originale" fakturaer, serienummer opslag, track n' trace opslag, m.m. Det kan helt klart anbefales
Kasper
5
Average: 5 (1 vote)
08. oktober 2013
Vi bruger fakturafil til vores dropshipment webshop hvor alt er automatiseret. Alle vores ordrer til kunder kommer fra shoppen ind i economic, og fakturafil tager imod fakturaer fra vores leverandører - der bliver endda skandet bilag med som begrænser vores manuelle arbejde yderligere. Så hele vores forretning kan styres fra economic. Fakturafil letter en kedelig administrativ opgave for os, og sparer os for mange indtastningstimer som skulle ellers købers hos en bogholder.
Niels W
4
Average: 4 (1 vote)
08. oktober 2013
Vi har brugt systemet siden sommeren 2013 og er vi er meget imponeret. Det er faktisk supereffektivt. Fra vi sender en faktura til fakturafil.dk og til vi ser den i kassekladen i e-conomics går der oftest kun få sekunder. I starten var vi lidt usikre på om fakurafil kunne håndtere alle vores fakturaer, da vi også modtager fakturaer bl.a. fra Tyskland. Det er dog slet ikke noget problem. Vi håndterer både fakturaer, kreditnotaer m.m. gennem systemet - enkelt og effektivt. Fakturafil.dk får således mine bedste anbefalinger..
Udvikler
fakturafil.dk
Scandinavian Trade Building
Gydevang 41
3450 Lillerød
Danmark
+45 50 74 40 00
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer