FlexPOS af Amero kassesystemer

Udvalgt
Af:FlexPOS ApS
Overfør nemt data fra kassesystem til e-conomic og spar tid
4.8 af 5 (34)
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
FlexPOS-licens
FlexPOS kasseapparat

FlexPOS af Amero kassesystemer

Udvalgt
Af: FlexPOS ApS
Overfør nemt data fra kassesystem til e-conomic og spar tid
4.8 af 5 (34)
Det kan du
  • Håndter bogføringen hurtigt - mulighed for automatisk bogføring
  • Automatisk overførsel af omsætning, vareforbrug mv. til e-conomic
  • Daglig oversigt over varebevægelser med finansbilag
  • Direkte kontering på dit kassesystem
  • Kreditsalg (bliver oprettet som separat ordre i e-conomic, mulighed for at samle flere kreditsalg på en ordre)
Beskrivelse
FlexPOS er en brugervenlig og solid kassesoftware, som er POS-leverandøren Ameros hovedprodukt. Softwareproduktet henvender sig til forretninger, der bruger e-conomic, og som ønsker et brugervenligt kassesystem, der kommunikerer direkte med e-conomic og gør bogføringen nem. Med FlexPOS kassesoftware får du et simpelt system til både små og store forretninger, som kan spare dig for tid på tunge arbejdsprocesser. Integrationen mellem FlexPOS kassesystem fra Amero og e-conomic overfører data mellem de to systemer, så du sparer både tid og penge på minimering af manuelt tastearbejde - både for dig og din revisor. FlexPOS kassesoftware giver dig 100% styr på din omsætning, varer, kassebeholdning, afstemning af kasse, lager og lignende - og gør det enklere for dig at drive forretning. Har du andre systemer, som er vigtige for din forretning, vil de også være mulige at integrere til FlexPOS kassesoftware.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
4.8 af 5 (34)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
FlexPOS af Amero kassesystemer
Udvalgt
Af: FlexPOS ApS
Overfør nemt data fra kassesystem til e-conomic og spar tid
Karen Andersen
5
Average: 5 (1 vote)
30. juli 2015
Vi har brugt FlexPOS i 8 mdr nu i vores butik håndplukket, og er super glade for systemet, da vi ofte køber kunst håndværk eller retro vare af private var det vigtigt for os at systemet let kunne håndtere udbetaling, samt kontere dette korrekt i vores e-conomic samen med alt vores andet salg hvilket er en stor hjælp, og kør vi kan koncentrere os om butikkens kunder.
Helle Koch Mathiasen
5
Average: 5 (1 vote)
27. juli 2015
Vi har nu brugt Flespos og Iadvice i over 4 år og både produkt og service er helt i top. Har man indimellem ting der skal rettes, gøres dette med det samme og med et dejligt telefonsmil. Produktet opdateres og er fuldt ud dækkende. Kan varmt anbefales.
Susanne Rosenberg
5
Average: 5 (1 vote)
24. juli 2015
FlexPOS kassesystem er super brugervenligt . Vi har nu brugt systemet i 4 måneder og de to gange, der har været et problem har vi fået (kompetent) hjælp fra iAdvice med det samme.
Søren - Funcenter.dk Aalborg
4
Average: 4 (1 vote)
24. juli 2015
FlexPOS og iadvice gør det nemt at tilpasse og systemet på kassen. Det er fleksibelt og nemt at lave systemer på kassen med farver og faner. der gør det nemt for brugeren at manøvrere.Vi startede med at bruge FlexPOS og iadvice for et års tid siden, og er meget tilfredse.
Aalborg blomster
5
Average: 5 (1 vote)
24. juli 2015
Vi har de sidste 2 år haft flexpos kasseapp. Flexpos har gjort hverdagen nemmere. dagsopgørelser, dankortopgørelse og kreditsalg, samlet et sted. Iadvice er altid behjælpelig, med tekniske problematikker og løser disse med det samme. Stor tak til Iadvice
Søren Nepper
5
Average: 5 (1 vote)
24. juli 2015
FlexPos systemet fungerer rigtig godt synes vi. Systemet er hurtigt at arbejde på og der er mange brugbare funktioner i interfacet. Iadvice leverer også god service til det.
Brian
5
Average: 5 (1 vote)
12. februar 2015
Hos Washngo kan vi klart anbefale Amero som leverandør af kassesystemer. Lige fra begyndelse har Amero leveret en effektiv service, som er helt i top. Vi kontaktede Amero en tirsdag, for at få tilbud på et system, og fredag i samme uge var systemet sat op og vi kunne gå i luften med systemet – altså en service ud over alle forventninger, og vi har derfor ikke en finger at sætte på servicen hos Amero.
Rasmus
5
Average: 5 (1 vote)
12. februar 2015
Hos Amero holder de hvad de lover, og generelt set har de leveret en god service til os. Ydermere er det en fordel, at systemet – selv for mig som ikke dagligt er i kontakt med det – er nemt at betjene, og man kan tilpasse kasseapparatet til vores behov.
Rasmus
5
Average: 5 (1 vote)
12. februar 2015
Jeg blev anbefalet af en god ven til at vælge Amero’s kasseløsninger, og tøvede ikke med mit valgt efter en snak med virksomhedens konsulenter. Brugervenligheden er helt utrolig god, det er overraskende nemt at håndtere, og så er der rigtig mange muligheder med systemet. Hos Stenstuens Vin & Kaffebar drager vi især stor værdi af, at vi kan hive rapporter ud af kassen, og dermed følge forskellige salgsstatistikker. Jeg har ingenting at sætte på supporten, og kan altid få hjælp fra venlige og rolige mennesker. Altså er jeg glad for det samarbejde vi har med Amero.
Maria
5
Average: 5 (1 vote)
12. februar 2015
Hos STORE No. 1B er vi godt tilfredse med det system vi har hos Amero. Det fungerer til de behov vi har, servicen er god, og så er systemet meget brugervenlig og kan bruges af selv de mindre IT-tekniske personer.
Henrik
5
Average: 5 (1 vote)
12. februar 2015
Amero er for os en professionel og dynamisk partner. Et hold unge mennesker der har den rigtige energi og indstilling til at løse hverdagens små problemer. Hos Amero står det aldrig stille, og der arbejdes løbende på at forbedre systemet. Lige fra begyndelsen af vores samarbejde, hvor systemet skulle implementeres, til de daglige små problemer, forløber det sig nemt og smertefrit og problemerne bliver altid løst hurtigt.
Rikke Greve
5
Average: 5 (1 vote)
20. august 2014
Fantastisk nemt at arbejde med; utroligt let at lære at kende og bruge i dagligdagen. Systemet virker HELE tiden og supporten vi får fra Iadvice er uovertruffen. De tager ALTID telefonen og vender tilbage med det samme hvis der er noget der skal kigges på.Kan varmt anbefales!
Tina Munck
5
Average: 5 (1 vote)
18. august 2014
“Hele processen fra vi kontaktede Amero og frem til kassesystemet var sat op har været super. Vi fik hjælp til at komme igang forholdvis hurtigt og både rådgivning og service har været perfekt. Det har været en udfordring at komme igang med kassesystemet, da butikken er helt ny, og alle varer derfor skulle oprettes manuelt og styres på plads og prismærkes. Udover det er kassesystemet kanon og virker ved alle salg”.Kassesystemet kombineret med bogføring, samt tilgodesedler og gavekort kører automatisk. Den måde vi afregner vores leverandører på giver et overblik over indtjening og udgifter.
Kim Brovil
5
Average: 5 (1 vote)
18. august 2014
Vi har i Funcenter nu brugt FlexPOS fra Advice i 1 måned, og det har været det hele værd. At gå fra vores gamle kassesystem til dette, har gjort arbejdet med kassen meget hurtigere og nemmere at arbejde med, og har sparet os for mange af de manuelle fejl der har været førhen. Derudover er det dejligt, at man altid kan ringe og få support hvis der er brug for det.
Lars Lorentzen
4
Average: 4 (1 vote)
15. august 2014
Integrationen med FlexPOS letter dagligt vores arbejde enormt. At få skabt de posteringer der er resultatet af dagens salg gør det nemt blot at skulle godkende kassekladden. Dette sparer os for meget tid og manuelle fejl som altid vil forekomme.
Jens Storm
5
Average: 5 (1 vote)
13. august 2014
Kører med dette system på 3 mdr. nu, leveret fra iAdvice. Hele systemet fungere upåklageligt, og i de enkelte tilfælde, hvor vi har brug for support er der 100% hjælp at hente fra iAdvice enten pr. mail eller via. deres hotline. Ser frem til at udforske de mange muligheder der er i systemet, specielt integrationen med e-conomic. Så dig der læser dette: Bestil og kom i gang, du kommer ikke til at fortryde det! :) Jens Storm, indehaver - BilXtra Odense.
Søren Nepper - Sundleg.dk
5
Average: 5 (1 vote)
11. august 2014
Super kassesystem fra iAdvice. Vi fik kassesystemet sat op i slutningen af april - lige inden åbningen af vores nye butik. Alt var klart og fungerede til åbningen få dage efter. Efterfølgende fungere systemet også godt og servicen er god fra iAdvice.
Jesper Mertz
5
Average: 5 (1 vote)
10. august 2014
Vi har en lille skobutik, med tilhørende webshop og i takt med omsætningen steg, havde vi sværere og sværere ved dels at få lageret til at stemme, dels trække de rigtige statistikker ud. Efter flere anbefalinger fra lign butikker, valgte vi FlexPos fra Iadvice - og det har virkelig lettet dagligdagen. Idag stemmer lageret perfekt og vi har meget bedre overblik over den daglige drift.
Niels-Peter
5
Average: 5 (1 vote)
26. februar 2014
Jeg benytter et FlexPOS-system leveret af Amero Business, til bogføringen af to genbrugsbutikkers daglige salg. Det virker perfekt!. Det gør at jeg kan magte at bogføre frivilligt for butikkerne udover mit studiejob og studie. Jeg slipper for alt tastearbejdet med at taste kasserapporterne ind i e-conomic. Det klarer FlexPOS til UG. Alt i alt kan jeg kun anbefale FlexPOS til dig der er træt af tastearbejdet, eller bare vil spare tid på bogføringen.
Brian Schioldan
5
Average: 5 (1 vote)
14. januar 2014
Da vi stod for, at skulle flytte forretning i marts 2013. Ønskede vi et nyt kasseapp., der kunne integreres med vores e-conomic aftale. Vi ønskede et kasseapp. der kunne korrespondere kasseafstemning og debitsalg. Valget faldt på Flexpos, fra Iadvice. Det har lettet, det administrative i butikken. Tidligere blev der skrevet notater på debetsalg, nu bliver de let som en leg slået i kassen dagligt. Nu bliver faktura sendt ugentligt. Iadvice er super behælpelige i opstartsfasen og klarer MED DET SAMME, tekniske problemer i telefonen. Stor ros til Flexpos og Iadvice. Aalborgblomster.dk
Christian Carranza
4
Average: 4 (1 vote)
02. januar 2014
Vi har igennem mere end 1/2 år nu benyttet FlexPos leveret af iAdvice i vores klinikker. Det fungerer efter alle hensigter selvom vi primært bruger kasseapparaterne til afregning af faktura oprettet i E-conomic. Det fungerer fint integreret med E-conomic og den integredede Dankortsløsning fungerer fejlfrit.
Stefan
5
Average: 5 (1 vote)
26. december 2013
Da jeg stod for at skulle have nyt kasseapparat, faldt valget først og fremmest på flexPOS som system, fordi systemet tilbyder mig størst muligt frihed & flexibilitet, i form af funktioner samt tilpasning. Dette har jeg ikke fortrudt et sekund !! Valget af leverandøren faldt på iAdvice... Og dem er jeg sgu nød til at tage hatten af for !!! Til trods for at jeg til tider har været en lidt irriterende og besværlig kunde !? Så har de ALTID været super søde & flinke og rare til at forstå mine behov og problemer, og gjort utrolig meget for at løse et givent problem hurtigt og smertefrit !! Som flere andre også har skrevet herinde, så vil jeg helle ikke tøve et sekund hvis jeg en dag står og skal bruge et kasseapparat mere. Hvad enten det er her i butikken eller i en anden !?
Benjamin Preisler Herbst
5
Average: 5 (1 vote)
24. december 2013
FlexPOS og iAdvice har oppet sig helt utroligt! Det første år jeg havde systemet var der et par mangler, men man må sige de har forbedrede sig de sidste år. Jeg har ikke et ondt ord at sige mere. Det kører som det skal, Iadvice svarer på beskederne lige så snart man sender dem. De er fantastisk rare at snakke med, selv om Søndagen hvor de ellers skulle holde fri. Jeg har nu 2 kasser fra Iadvice og skulle jeg åbne en butik mere så var det samme kassesystem jeg valgte. Kunne man give 6/6 havde de også fået det. De bedste julehilsner fra Benjamin i Superhelten Legetøj.
Flemming Kjær
5
Average: 5 (1 vote)
20. december 2013
Har nu brugt FlexPOS fra iAdvice 1 uge og fra dag 1 har alt fungeret til fuld tilfredshed med bare 1 enkelt tilpasning. Vejledningen er i top, så vi ser frem til det nye år hvor vi vil udnytte flere af funktionerne og konvertere med e-conomic.
Helle Mathiasen
5
Average: 5 (1 vote)
20. december 2013
Godt system og god service. Dejligt at der bliver opdateret og forbedret, så kvaliteten altid er i top. Når der er problemer, får man god og hurtig service så man kan komme videre. Iadvice er altid lydhør overfor de problemer man kan have uanset om det er fejl40 eller om der er noget der gået galt i en opdatering. Uanset hvad, så er der altid hurtig hjælp og god kontakt til kunden, det giver tryghed. jeg ønsker jer en god jul og takker for samarbejdet.
Krutterhuset
4
Average: 4 (1 vote)
19. december 2013
Flexpos kasseapperat er nemt og overskueligt at bruge. Der er et stort udbud af tilbehør, så man kan få lige den løsning, som man har brug for. Iadvice som vi har købt det igennem er top service mindet. Man kan altid komme i kontakt med dem, hvilket er en stor hjælp.
Sonny Jørgensen
5
Average: 5 (1 vote)
30. januar 2013
Bruger selv Flexpos på min kro og har nu brugt det i 2 år.. Systemet er genialt og ville aldrig undvære det. Det gør arbejdet med registrering/bogføring til en leg. Jeg har købt ved www.amero.dk som altid er til rådighed når man mangler dem..
Marianne Truberg Jensen
5
Average: 5 (1 vote)
24. august 2012
Lafinesse Denmark har I samarbejde med Jacob fra NGG International, lavet en scanner løsning med FlexPOS, til brug på messer i udlandet og i Danmark. Vores løsning krævede dog en del til rettelser i systemet, da det hele skulle sættes op i forhold til det behov vi havde på messerne med både danske og udenlandske kunder. Men med en god dialog og et fantastisk samarbejde har Jacob hjulpet os sikkert igennem med alle rettelser, så systemet blev tilpasset vores behov. Vi har i hele forløbet følt at vi var i trygge hænder, så det solgte produkt blev leveret helt til dørs tilpasset den løsning vi ønskede. Marianne Truberg Jensen, Lafinesse
Herbst
5
Average: 5 (1 vote)
08. august 2012
Lækkert system Iadvice har sig, overskueligt og nemt at arbejde med :)
Peter Jakobsen
4
Average: 4 (1 vote)
07. august 2012
Et meget godt redskab at arbejde med i hverdagen. nemt og enkelt
HEIDI KJÆR LARSEN
4
Average: 4 (1 vote)
06. august 2012
DEN FUNGERE TIL UG.
Helle Koch Mathiasen
5
Average: 5 (1 vote)
06. august 2012
Systemet er godt sat op og det er meget overskueligt. Går noget galt er der hurtig support at hente. Opdateringer går hurtigt og nemt.Jeg har købt gennem Iadvice og de er altid parat til at hjælpe og vejlede.
Benjamin Herbst
4
Average: 4 (1 vote)
06. august 2012
Lækkert system, det meste virker helt upåklageligt. Dog med mindere mangler. Men systemet bliver hele tiden opdateret :)
Bibber Regnskab
5
Average: 5 (1 vote)
06. august 2012
Vi valgte at gøre brug af iAdvice til en af vores nye kunder - Café Altanen Gammel Kongevej 19 i København - som netop her 3. juli satte ny Cafe i luften... Vi valgte denne løsning og er virkelig glade for resultatet - da alt salg går direkte integreret i kassekladden - samtidig med at evt. kreditsalg - kan faktureres en gang om måneden...Og alt foregår nemt med afstemning i forhold til betalingskort... Vi har en anden kunde med Café - som også skal have den løsning...
Kundeservice

+45 70 27 44 55

info@flexpos.com

Udvikler
FlexPOS ApS
Ved Lunden 10-12
8230 Åbyhøj
Danmark
+45 70 27 44 55
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer