Forudsætninger
Demands: 
Kun bogførte posteringer medtages i import af regnskabstal fra e-conomic

Francis

Udvalgt
Af: Francis App Inc
Konsolidering, budgettering, forecasting og rapportering
Ikke nok bedømmelser
Det kan du
  • Automatisk importere regnskabstal fra e-conomic
  • Konsolidere tal på tværs af aftalenumre og andre regnskabssystemer
  • Samarbejde med stakeholders om budgetversioner
  • Generere professionelle, modulære PDF-rapporter
  • Sammenligne ankerbudget mod løbende forecasts
  • Minimere risici for fejl ved håndholdte processer
  • Nemt dele budgetfiler med ledelse og bestyrelser
Beskrivelse
Francis er en platformsløsning til finansafdelinger, der efterspørger en mere effektiv og moderne FP&A-proces. Francis kombinerer fleksibiliteten fra Excel med dedikerede FP&A funktioner, som faciliterer en mere struktureret og effektiv arbejdsproces. Med direkte integration til e-conomic opdateres budgetter i realtid og eliminerer risikoen for fejl ved manuelle input. Med Francis får finansteams en mere pålidelig og strømlinet løsning, som reducerer arbejdet med databehandling og faciliterer mere dybdegående strategisk og finansiel analyse. Platformen samler funktioner som konsolidering, sammenligning af budgetversioner, automatisk generering af rapporter, låsning af ankerbudgetter, samarbejde med stakeholders, mv. Francis er altså den ultimate end-to-end løsning for finansafdelingen der er vokset ud af Excel og søger en mere effektiv, struktureret og fremtidssikret FP&A løsning. Francis tilbyder desuden to partnerskabsrabatter for henholdsvis start-ups og CFO partnere. Start-ups, der har rejst under $1M i ekstern kapital, modtager en rabat på 50% første år. Hvis man ønsker at håndtere FP&A for flere virksomheder (f.eks. rådgivere eller investorer), kan man kontakte Francis for rabatter. Læs mere om partnerskabsrabatter på www.francis.app/pricing.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke nok bedømmelser
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Heidi Cox
5
Average: 5 (1 vote)
28. april 2023
Takecare
Francis har hjulpet os med at have styr på vores økonomi. Det er let at bruge og det sparer os en masse tid og ikke mindst vi undgår fejl ved manuel tastning. Kan kun varmt anbefales.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer