Forudsætninger
Demands: 
Kun bogførte posteringer medtages i import af økonimital fra e-conomic

Francis

Udvalgt
Ny
Af: Francis App Inc
Et regneark der gør det sjovt at finansielt styre din virksomhed
Ikke nok bedømmelser
Det kan du
  • Mindre tid på Excel-gymnastik
  • Automatisk import af økonomital
  • Samarbejd med kolleger og stakeholders om budgetter
  • Klarhed om den nyeste budgetversion
  • Automatisk opfølgning og realtidsoverblik over finansielle nøgletal
  • Skab grafer og PDF-rapporter med et enkelt klik
  • Del budgetfiler nemt
  • Konsolidér budget og bogholderi mellem flere entiteter
Beskrivelse
Francis er et regneark til at lave budgetter og opfølge på historiske tal. Folk anvender typisk traditionelle regneark, når de skal lave budgetter. Disse værktøjer er ret fine og fleksible, men har besværligheder, der gør, at man ender med at bruge rigtig meget tid på opsætning og løbende vedligehold. Det kan fx være, at man manuelt skal eksportere rapporter fra e-economic ind i sit regneark, at man skal bygge sit budget fra bunden, eller at man typisk ender i et hav af filer ifm. scenarier, input fra kolleger og rapportering. Francis bevarer fleksibiliteten fra regneark og tilbyder samtidig smarte funktioner til arbejdsgange ifm. finansiel styring. Du kan nemt få et overblik over dine budgetter og historiske tal i det format, som du vælger i regnearket. Sagt med andre ord - Francis gør det sjovt at styre din virksomhed. Francis tilbyder desuden rabatter gennem to partnerskabsprogrammer: Startup program: 75% rabat år 1 og 30% rabat år 2 for startups. Krav: Virksomheden har maksimalt rejst $1M i ekstern kapital og er under 3 år gammel. Partner program: Hvis man planlægger at styre flere virksomheder på Francis (fx som rådgiver eller investor), kan man kontakte Francis for rabatter. Se mere om partnerskabsprogrammerne på www.francis.app/pricing.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke nok bedømmelser
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Heidi Cox
5
Average: 5 (1 vote)
28. april 2023
Takecare
Francis har hjulpet os med at have styr på vores økonomi. Det er let at bruge og det sparer os en masse tid og ikke mindst vi undgår fejl ved manuel tastning. Kan kun varmt anbefales.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer