Kontakt partner for pris
Hosted Webshop
Af: Wannafind.dk A/S
Automatisk ordre/kunde-app med SaaS webshop-system
4 af 5 (3)
Her viser vi hvilke data du kan synkroniserer mellem Wannafind webshop og dit regnskab
Her kan du se et skærmbillede af hvordan fragt opsættes i Wannafind webshop
Her illustreres det hvordan en Wannafind webshop kan se ud
Her ser man hvordan CMS ser ud i Wannafind hosted webshop
Billedet her viser hvordan ordre synkroniseres mellem Wannafind webshop og regnskabsprogrammet
Sådan ser det ud når der overføres debitorer til og fra webshoppen
Skærmbillede af menuen i Wannafind hostedshop
Det kan du
  • Opret ordrer fra webshoppen automatisk i e-conomic
  • Synkronisér alle webshoppens produkter, varianter, debitorer, ordrer m.m. med e-conomic hvert 15. minut - uden at gøre din webshop langsom
  • Spar tid på din bogføring
Beskrivelse
Med denne app sparer du tid på bogføring, da webshoppen synkroniserer varer, kunder og ordrer til e-conomic. Appen er hurtig at ”koble på” webshoppen, da den er indbygget direkte i Hosted Shop-produktet. Dette betyder samtidig, at du sparer alle udviklingsomkostningerne – du betaler blot en fast pris pr. måned for leje af modulet. Appen giver webshopejeren mere tid til kunder og produkter, da bogføringen forenkles og du slipper for at oprette kunder og ordrer manuelt. Modulet fungerer 100% automatisk. Det betyder, at du ikke er tvunget til selv at aktivere det. En anden helt afgørende faktor er, at det kører helt uafhængigt af din webshop. Det betyder, at appen ikke gør din webshop langsom. Læn dig blot tilbage, og lad modulet oprette ordrene automatisk.

Vurderinger og anmeldelser
4 af 5 (3)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Hosted Webshop
Af: Wannafind.dk A/S
Automatisk ordre/kunde-app med SaaS webshop-system
Rikke Christensen
3
Average: 3 (1 vote)
06. februar 2014
Dejligt med et nemt økonomi system. Ville dog ønske at hele ens salg for dagen kunne overføres automatisk til economic, så det ikke var hver eneste faktura jeg skulle bogføre. Det ville spare mig for mange timers regnskab om måneden.
Jeannette Poulsen
4
Average: 4 (1 vote)
05. februar 2014
Det mindsker utrolig meget arbejde at have integrationen mellem e-conomic og wannafind. Ordrer opdateres automatisk og lageret er hele tiden up to date. Hvilket er meget anvendeligt når man både har butik og webshop.
Elsebeth Ingemann
5
Average: 5 (1 vote)
05. februar 2014
Integrationen med E-conomic hjælper til med 100% kontrol over lagerbeholdningen og bogføringen af produkterne, så vi kan koncentrere os om andre ting i shoppen. Et for os, fuldstændigt uundværlig værktøj.

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.