Ibistic Invoice System

Af:Ibistic Technologies Denmark A/S
Papirløs og automatiseret håndtering af leverandørfakturaer
5 af 5 (5)
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
Ibistic-aftale

Ibistic Invoice System

Af: Ibistic Technologies Denmark A/S
Papirløs og automatiseret håndtering af leverandørfakturaer
5 af 5 (5)
Det kan du
  • Minimér tasteriet med automatiseret fakturagodkendelse
  • Ingen roderi i overfyldte mapper - benyt online arkiv
  • Sikker proces med præcis datavalidering og automatisk integration
  • Nem og hurtig adgang når som helst
  • Alle bilag opbevaret i skyen
Beskrivelse
Ibistic Invoice System er en webbaseret løsning – præcist, som du kender det fra e-conomic - , der forenkler jeres fakturagodkendelsesproces. I logger derfor altid på den nyeste version og skal ikke tænke på opdateringer. Med Invoice app’en får I fuld integration med regnskab og kreditorstyring i e-conomic regnskabsprogram. Ingen fiksfakserier – men I kan godkende leverandørfakturaer (næsten) uden at røre en finger. Ibistic Invoice giver jer mulighed for at modtage fakturaer direkte i løsningen, godkende og kontere dem helt automatisk. Ibistic Invoice System er specifikt udviklet til e-conomic kunder og regnskabsbureauer. Derfor får I en intuitiv løsning, hvor fokus er rettet mod jeres behov.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
5 af 5 (5)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Stig Larsen
5
Average: 5 (1 vote)
08. april 2016
Larsen Finans & Administration
Larsen Finans & Administration er et bogførings- & administrationsbureau for små- og mellemstore virksomheder. Vi har oplevet væsentlig effektivisering på de kunder, der er overgået til IBISTIC. Vi bruger mindre tid på rutineopgaven med at indlæse leverandørfakturaer, hvorfor vi får mere tid til at levere brugbar rapportering til vores kunder og dermed skabe en reel værdi. Systemet konterer automatisk & de enkelte slutbrugere kan tildeles ”godkender roller”, således at eksempelvis en direktør eller projektleder løbende kan logge på, hvorefter vedkommende kan godkende eller afvise indkomne fakturaer. Dernæst kan vi sende dem videre, og eksempelvis sætte dem til betaling. For Larsen Finans & Administration er vi ikke i tvivl om, at fremtidens bogholderi er digitalt. Vi oplever, at IBISTIC giver et meget brugbart og effektivt værktøj til at få digitaliseret kreditorbogholderiet. Vi kan, på baggrund af egen erfaring, varmt anbefale andre at bruge samme, da det både er nemt og billigt.
Niels Anker Johnsen
5
Average: 5 (1 vote)
08. februar 2013
Hos eKontoret har vi konstant fokus på at effektivisere kundernes og egne processer, og i den sammenhæng er Ibistic's løsning meget interessant. Vi startede med at bruge Ibistic internt, og det viste sig meget hurtigt at være et nemt og effektivt værktøj, som vi med nu anbefaler og indkører hos flere af vores kunder. Ibistic komplementerer eKontorets egne produkter til effektivisering af processerne omkring bogføring og administration.
Jens Fuglsang Bruun
5
Average: 5 (1 vote)
07. februar 2013
Hos RegnskabsSpecialisten bruger vi denne APP hos flere og flere af vores kunder (dvs. vi er bogføringsfirma, der fungerer som ekstern regnskabsafdeling, for små og mellemstore virksomheder med behov for løbende ajourført regnskab - ikke kun ved moms). Denne APP sparer os for MEGET tid samlet set, særligt i forhold til arkivering af bilag samt betaling af regninger. Generelt jo flere kreditorfakturaer en virksomhed modtager, des mere tid kan der forholdsmæssigt spares på bilagsadministration ved brug af denne APP. I forhold til tidsforbrug på selve bogføringen bruges ca. samme tid som ved almindelig indtastning (dog spares der også her meget tid i forhold til bogføring af bilag fra leverandører, som sender mange og ensartede fakturaer). Prisen for APP virker rigtig fornuftig. Der er ingen opstartsgebyrer og kun 3 måneders binding. Et abonnement koster ca 250 ex. moms pr. måned samt en mindre transaktions udgift pr. bilag. Det vil sige hvis din bogholder koster 400 kr. pr. time, så er det oftest under én time af bogholderens tid pr. måned der skal spares, før investeringer tjener penge til dig. Hos RegnskabsSpecialisten medgiver vi Ibistic vores varmeste anbefalinger. / Med venlig hilsen Jens Fuglsang Bruun Partner RegnskabsSpecialisten ApS www.regnskabsspecialisten.dk
Carsten H. Fohlmann, Contar Regnskab
5
Average: 5 (1 vote)
26. juli 2012
Har brug Ibistic sammen med E-conomic i et par år. Det virker og deres support giver hurtigt og brugbar respons
Bo Kristensen
5
Average: 5 (1 vote)
21. maj 2012
Nemt, hurtigt og bekvemt. Leverandørfakturaerne væk fra skrivebordet...
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer