Forudsætninger
Demands: 
Smartphone og/eller tablet

Intempus

Udvalgt
Af: Intempus ApS
Lynhurtig mobil timeregistrering
4.9 af 5 (8)
Det kan du
  • Brugervenlig digital timeregistrering
  • Nem administration og overblik
  • Hurtigt fakturering med e-conomic
  • Automatisk import af sager, kunder og medarbejdere fra e-conomic
  • Komme/gå registrering på terminal
  • Overtidsregler og afspadsering
  • Planlægning & GPS-tracking
  • Let overførsel til lønsystem
Beskrivelse
Er du træt af at bøvle med registreringen af din tid og dit arbejde, og er du frustreret over ikke at kunne bruge tiden på det arbejde, der rent faktisk skaber værdi for dig? Intempus er et mobilt timeregistreringssystem, der med sit enkle design hjælper dig med at registrere dit arbejde, så det automatisk ligger klar til godkendelse og fakturering i e-conomic. For at integrere Intempus med e-conomic skal du kun tilmelde dig appen. Så får du de to systemer til at tale samme sprog og løbende udveksle informationer med hinanden. Alle data du indtaster i Intempus kan ses i e-conomic med det samme. Du slipper derfor for dobbeltarbejde ved at skulle taste alle oplysninger ind i dit regnskabsprogram. Du kan hurtigt oprette dig med Intempus timeregistrering til e-conomic regnskabsprogram, og Intempus hjælper dig selvfølgelig i gang.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
4.9 af 5 (8)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Steffen Moos
5
Average: 5 (1 vote)
03. februar 2016
Moos A/S
Super god og enkel app til timeregistrering m.v.. Vi benytter den dagligt, driftsikkerheden er høj lige som der ydes en super support..! Godkendelse af timer giver ligeledes et godt og hurtigt overblik. Try it!
Murermester Henrik Poulsen
5
Average: 5 (1 vote)
06. januar 2015
Det har været dejlig befriende at slippe for alt det papirarbejde med ulæselige håndskrevne ugesedler. Vores ansatte er superglade for at det er så nemt at indberette via mobilen. Der kan hentes gode rapporter hvor der kan sorteres på timer, navn, sag, type osv. Prisen er også meget positiv, det bliver hurtigt tjent hjem i sparet arbejdstid. Og til sidst rigtig god service fra teamet bag Intempus.
Majbritt Weirgang Kristiansen
5
Average: 5 (1 vote)
18. juni 2014
Nu er der gået 2 dagen siden vi tog Intempus i brug og allerede nu er der stor tilfredshed, dem som har brugt andre tidsregistreringssystemer, fortæller at Intempus er bedre end andre systemer de har benyttet. Systemet er nemt at bruge. Supporten har været over al forventning, ingen ventetid, hjælpen har været der med det samme.
Bodil Vestergaard
5
Average: 5 (1 vote)
28. marts 2014
rigtig god support lige når man har brug for det. Ikke lang ventetid i telefonen. Nem at bruge
Abcsprog
5
Average: 5 (1 vote)
24. november 2013
nemt at bruge. Rigtig god service!!
Radi
4
Average: 4 (1 vote)
07. juni 2013
God app til registrering af timer. Prisen er fornuftig og der er ikke skjulte gebyr. Vi har brugt denne app til, at vores montører kan registrere timer og den er nem og enkelt, at bruge. Da vi arbejder inden for VVS, har vi mange varernumre. Hvis der kom indbygget QR scanner med i systemet, ville Intempus bliver et super program til registrering af timer og materialer. Designet er pænt og det ser meget professionelt ud i forhold til andre programmer vi har set, eller blevet præsenteret for.
Camilla
5
Average: 5 (1 vote)
06. juni 2013
Brugbar billig app til tidsregistrering, hurtig og nem indtastning, ligger i e-conomics med det samme. Super service og support.
Jakob hilbig
5
Average: 5 (1 vote)
15. april 2013
Jeg har virkelig meget gavn af denne app, super brugerbetaling og nem at intergrere i økonomisystemet. Vi har efterhånden prøvet en del apps, men intet der kan måle sig med intempus. We like.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer