IT Revisor

Af:Wolters Kluwer Danmark A/S
Komplet revisorsystem
Ikke bedømt endnu
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
e-conomic-aftale

IT Revisor

Af: Wolters Kluwer Danmark A/S
Komplet revisorsystem
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Synkronisér kontoplaner, bogføring og efterposteringer
  • Synkronisér udarbejdede budgetter
  • Effektivisér samarbejdet med din e-conomic kunde
Beskrivelse
Appen sikrer en problemfri udveksling af data mellem e-conomic og IT Revisor, der er din revisors software til afslutning, udarbejdelse af regnskaber og kvalitetssikring. IT Revisor omfatter standarder for kontoplaner, regnskabsmodeller, arbejdsplaner og arbejdspapirer til revision, review og øvrig kvalitetsstyring. Wolters Kluwer og e-conomic har et samarbejde, der sikrer, at IT Revisor kan integreres direkte med din e-conomic løsning. Din revisor kan udarbejde kontoplaner, regnskaber, budgetter og efterposteringer til dig som kunde uden besværlige dataflytninger. IT Revisor er integreret med Microsoft Office programmer og de mest anerkendte skatteberegningsprogrammer på markedet.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer