Negovista Dashboard

Af:Negovista
Salgsoverblik over kunder, produkter, sælgere og fakturaer
Ikke bedømt endnu
Kontakt partner for pris

Negovista Dashboard

Af: Negovista
Salgsoverblik over kunder, produkter, sælgere og fakturaer
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Se omsætning og dækningsbidrag per kunde og faktura
  • Følg din virksomheds salgsperformance over tid
  • Se hvilke produkter og sælgere der performer bedst
Beskrivelse
Negovista-appen er et ledelsesværktøj, som giver dig et live-overblik over din virksomheds økonomi. Du kan løbende følge op på din produktmargin, dine kunder og sælgere og om dine fakturaer bliver betalt. Du kan på daglig basis optimere dit salg og dit dækningsbidrag fremfor at bruge uddaterede rapporter som det tager lang tid at udarbejde i Excel. Med Negovista-appen får du overblik over omsætning, dækningsbidrag, dækningsgrad, discount, vareomkostninger og ubetalte fakturaer fordelt på kunder, produkter, sælgere, postnumre, fakturaer og fakturalinjer over tid. Dette bliver præsenteret i overskuelige grafer, tabeller og geografiske kort, hvor du kan drille og filtrere, så du kan gå fra hele virksomhedens overskud til en enkelt fakturalinje på et øjeblik. Du får cloud-adgang til dagligt opdaterede dashboards med dit data og der er en måneds gratis test-periode.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Negovista Dashboard
Af: Negovista
Salgsoverblik over kunder, produkter, sælgere og fakturaer
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer