nemEDI

Af:nemEDI ApS
Modtag ordrer og send fakturaer som EDI - hurtigt, nemt og billigt
4.8 af 5 (6)
Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
nemEDI abonnement

nemEDI

Af: nemEDI ApS
Modtag ordrer og send fakturaer som EDI - hurtigt, nemt og billigt
4.8 af 5 (6)
Det kan du
  • Få EDI til/fra alle indenlandske og udenlandske virksomheder
  • Mindre arbejde og færre fejl
  • Lad nemEDI klare alt det praktiske
Beskrivelse
nemEDI-appen læser og skriver dokumenter til dit e-conomic regnskab helt automatisk. Når du modtager en EDI-ordre fra en kunde, indlæser nemEDI ordren som en salgsordre i e-conomic og sender en mail til dig om, at der er kommet en ny ordre. Når du har leveret varen til kunden, fakturerer du ordren i e-conomic, som du plejer. Her vil nemEDI automatisk sende fakturaen som EDI i det format, som kunden ønsker. nemEDI til e-conomic kan udveksle EDI-filer med alle indenlandske og udenlandske firmaer. Appen arbejder fuldstændig automatisk, uden at du behøver at bekymre dig om den. Hvis du ønsker det, kan du få tilsendt en e-mail, hver gang du modtager en ordre. Når du har leveret varen til din kunde, opretter du en faktura i e-conomic og så sørger nemEDI for at sende fakturaen til den rigtige modtager.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
4.8 af 5 (6)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
nemEDI
Af: nemEDI ApS
Modtag ordrer og send fakturaer som EDI - hurtigt, nemt og billigt
Brian Knudsen
5
Average: 5 (1 vote)
19. september 2014
Fremragende APP NemEDI får min allerbedste anbefaling, de er effektive, nemme at få fat på ved spørgsmål,holder tingene simpelt og det virker upåklageligt. Hvis der er nogen arbejdsgange man ønsker tilført eller ændret, så har de været hurtige til at få lavet en løsning der passede til vores behov.!! Så med e-conomic og NemEDI føler jeg mig tryg hverdag.
Paw Mathiesen
5
Average: 5 (1 vote)
24. juni 2014
Perfekt kundeservice hvor der tages hånd om alt fra start til mål! Kan varmt anbefale NemEDI
Dennis Larsen
5
Average: 5 (1 vote)
19. juni 2014
Yderst tilfreds. Meget hurtigt implementering af et helt stabilt system. NemEDI's kundeservice er meget servicemindede og tager sig tid til at forklare opsætte dybdegående. Kun roser herfra.
Henrik Brandenborg
5
Average: 5 (1 vote)
08. april 2014
Meget positiv oplevelse. NemEDI reagerede lynhurtigt på vores henvendelse og løste opgaven i løbet af en dag. Systemet har virket fra dag 1. Vi har fået præcis den vare, vi behøvede og til en rigtig fair pris. Vi har kun positivt at berette om samarbejdet med NemEDI ApS.
Jens Fjeldal
5
Average: 5 (1 vote)
11. december 2013
Helt fantastisk positiv tilgang til problemløsning. Super fair behandling. Absolut ikke sidste gang vi bruger nemEDI til integrationsprojekter.
Christian Sørensen
4
Average: 4 (1 vote)
09. december 2013
God, personlig service. Meget imødekommende.
Kundeservice

+45 60 89 77 55
info@nemedi.dk

Udvikler
nemEDI ApS
Bredgade 91
5560 Aarup
Danmark
+45 60 89 77 55
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer